Влітку часто хочеться відмовитися від важкої їжі, адже сезон свіжих овочів і ягід сприяє тому, щоб харчуватися саме цим.
Але іноді все одно хочеться з'їсти щось на кшталт плову. На цей випадок ми знайшли для вас унікальний рецепт ароматного фруктового плову, щоб ви спробували щось зовсім нове.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 2 склянки рису;
- ½ склянки рослинної олії;
- ½ склянки сухофруктів (родзинок, кураги або чорносливу);
- цибулина;
- 3 моркви;
- 2 склянки води;
- сіль за смаком.
В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів
Правила нарахування "комуналки" зміняться: українці самі визначатимуть суми у квитанціях
Пенсіонерам виплатять майже на 4000: старенькі гарантовано отримають гроші
Торкнеться всіх, хто має свою квартиру чи будинок: українців почали викликати до податкової – з чим це пов'язано
Спосіб приготування:
- Очистити і дрібно нарізати цибулину. Очистити, вимити і нарізати на кубики моркву (у жодному разі не тріть на тертці). У каченицю або чавунок з кришкою налити олію і поставити на вогонь.
- Коли над олією з'явиться димок, покласти в нього підготовлені цибулю та моркву. Перешкодити, зробити невеликий вогонь і закрити кришкою каченяту. 20 хвилин у вашому розпорядженні.
- За цей час переберіть рис та вимийте 5-6 разів. Вимийте сухофрукти.
- Потім зніміть кришку з качениці за допомогою прихваток, і налийте 2 склянки води, посоліть, покладіть рис із сухофруктами і варіть на повільному вогні без кришки.
- Коли вся вода википить, проткніть плов до дна паличкою і влийте в отвір трохи води. Закрийте кришкою і згасіть ще 10 хвилин. Плов заважати не можна.
Найсмачніший плов у вашому житті готовий. Смачного та мирного неба над головою.
Нагадаємо про рецепт ідеальних пиріжків з картоплею з бабусиного дитинства: згадати та насолодитися цим смаком може не кожен.
Раніше ми повідомляли, що смачно, п'яно та весело: істинно українські рецепти медовухи, спотикача, ягоданки та навіть варенухи.