Тим не менш, щоб ваш бульйон вийшов дуже смачним, варто запам'ятати кілька правил. Одне з найважливіших правил – довге варіння. Щоб бульйон був смачним та ароматним, а головне наваристим, його варто варити 4-5 годин.
Дайте вашому бульйону залишити ще пів години. Після цього окремо відварюємо локшину і додаємо її в готовий бульйон. Смачного.
Нагадаємо про рецепт ідеальних пиріжків з картоплею з дитинства бабусі: згадати і насолодитися цим смаком може не кожен.
Раніше ми повідомляли, що смачно, п'яно та весело: істинно українські рецепти медовухи, спотикача, ягоданки та навіть варенухи.
ТЦК записують в ухилянти і подають у розшук чоловіків з відстрочкою: несподівана причина
Збирайте документи: "Нафтогаз" додав споживачам паперової тяганини
"Полювання" на ухилянтів? На дорогах запускають мобільні блокпости – що це означає
Комунальні платежі під загрозою: українці масово платили за послуги у порожнечу, як повернути гроші
Також не зайвим буде швидкий, дешевий торт "Будапешт": готуватимете у вихідні. Продукти – доступні, рецепт – швидкий, смак – неперевершений.