Усі з великим нетерпінням чекають на початок літа, адже саме тоді на прилавках магазинів та на ринках з'являються сезонні овочі та фрукти, зокрема, молода картопля.

Вона має ніжніший смак, ніж зріла картопля, а ще готується набагато простіше. Щоб її зварити, знадобиться в середньому близько 20 хвилин. Однак є більш цікавий рецепт, який однозначно підкорить ваше серце та шлунок. Його смак ви ще довго згадуватимете, настільки він неймовірний.

Чищення молодої картоплі, скріншот

Інгредієнти:

  • Картопля молода 500 г
  • Часник, зубчики 5 шт.
  • Чебрець, гілочка 2 шт. (або будь-які інші трави на ваш розсуд)
  • Рослинна олія 20 г
  • Сіль 1 г

Процес приготування, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще
  1. Спочатку треба ошпарити картоплю: ретельно помити її і кинути в окріп на 1-2 хвилини.
  2. На сковороді розігріти олію. Злегка обсмажити на ній часник. Туди ж додати чебрець або інші трави, розмарин теж добре поєднується. Зачекати хвилинку, поки вони віддадуть маслу свій аромат.
  3. Викласти на сковороду картоплю. Перемішати, додати сіль. Не накривайте кришкою! Через 10 хвилин картопля буде готова. Подавати і їсти краще у гарячому вигляді, до риби чи м'яса.

Раніше ми писали про те, як приготувати український зелений борщ зі щавлем, дуже смачний у розпал літа: рецепт замінить будь-яку фарбу.

Як повідомляв Знай.ua, соковиті ліниві голубці в соусі, які виходять у всіх: на готування піде мінімум сил і часу

Також портал Знай.ua писав, як приготувати вареники з вишнею на кефірі, які не течуть і не розварюються: цей рецепт має бути у кожного