Є одна літня страва, яку варять багато господинь, особливо влітку, щоб освіжитися — окрошка.
Існує безліч рецептів для цього чудового "супу". І варто відзначити, що навіть якщо використовувати однакові інгредієнти і дотримуватись однакових пропорцій, кожна господиня приготує окрошку по-своєму. Хоча про це можна сказати і щодо українського борщу.
Є один особливий інгредієнт, наявність якого не завжди можна помітити у тих чи інших рецептах окрошки. Однак варто знати, що якщо його додати – можна подарувати страві незвичайності та особливої пікантності.
Для приготування цієї страви вам знадобиться: кілька одиниць картоплі; 1,5 літра мінеральної води; 3 столові ложки жирної сметани; 2 філе курки; чотири яйця; 5-6 штук редиски; 2 огірки; 1 столова ложка гірчиці та зелень на ваш смак.
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Спочатку потрібно зварити філе курки та яйця і дати їм охолодитись. Найкраще заливати яйця холодною водою.
Потім потрібно нарізати огірки та редис – можна соломкою або кубиками, не має значення, оскільки це не має особливого значення. Охолоджене м'ясо та яйця також потрібно нарізати на шматочки. Зелень дрібно порізати і покласти в посудину, в якій готуватиметься окрошка.
Потім картопля потрібно посмажити на сковороді. Солити картоплю краще наприкінці приготування.
Коли картопля охолоне, потрібно покласти її та інші інгредієнти в каструлю і залити мінеральною водою. Залишається додати сметану, гірчицю та пікантна окрошка готова до подачі на стіл.
Нагадаємо, всього 1 чайна ложечка: секретний інгредієнт, який надасть вашому борщу особливий смак.
Як повідомляв "Знай.uа", найніжніші кабачки з сиром, від яких слинки тектимуть постійно: ви такого ще не їли
Знай.ua писав, переплюне навіть окрошку: рецепт холодного супу з кабачків - ідеально в літню спеку