Чизкейк підкорив багатьох завдяки своїй ніжній текстурі та смаку, а у поєднанні із сезонною полуницею – це просто щось. У приготуванні немає нічого складного, духовка навіть не знадобиться.

Кулінарам потрібно поквапитися, якщо вони хочуть приготувати щось смачне із сезонної полуниці. Чизкейк із желе – це найкраще рішення. Він неймовірно виглядає, а на смак ще краще.

Полуниця, фото з pxhere

Інгредієнти:

  • Грецький йогурт 500 г
  • Вершки 30% 400 мл
  • Полуниця 200 г
  • Цукор 1 склянка
  • Желатин 6 ч. л.

Для прикрас:

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще
  • Желе 1 упаковка
  • Полуниця 70 г

Як приготувати:

Подрібніть блендером свіжу полуницю, щоб утворилася однорідна кашка. У каструлі нагрійте на повільному вогні йогурт, вершки та цукор, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Не кип'ятіть.

Ретельно розчиніть желатин у невеликій кількості гарячої води, потім влийте його у суміш. Все перемішайте ложкою, а потім додайте подрібнену полуницю, ще раз перемішайте.

Перелийте масу в тверду (не силіконову) круглу форму, попередньо охолоджену. Вона має бути досить високою, щоб зверху залишилося місце для прошарку желе. Поставте холодильник на кілька годин до повного застигання.

Коли застигне чизкейк, перемішайте желе згідно з інструкцією на упаковці. Коли воно трохи охолоне, полийте їм верх чизкейку і прикрасьте фруктами. Поставте знову до холодильника до повного застигання.

Раніше ми писали про те, що лимонні квадратики в духовці - легкий рецепт: від одного аромату можна збожеволіти

Як повідомляв Знай.ua, набагато дешевше і смачніше магазинної: рецепт домашнього згущеного молока для вафельного тортика з дитинства