Кабачки - ідеальний вибір овочів, які можна посмажити і насолодитися чудовим смаком, адже вони можуть бути обсмажені в клярі, з яйцем або в паніровці - надмірна різноманітність.
Незалежно від обраного способу приготування, страва виходить дуже смачною, має низьку калорійність, економічно та ідеально підходить для обіду, перекушування або вечері.
Виконання наступного рецепту не займе багато часу, а результат точно порадує вас та ваших близьких. Цей рецепт полягає у смаженні кабачків та запіканні їх у сметанній суміші.
Отже, для приготування кабачків зі сметаною та сиром нам знадобляться такі інгредієнти:
Гроші прийдуть окремо від пенсії: українці можуть отримати допомогу, про яку мало хто знає - інструкція
ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками
Банки встановили ліміти на зняття грошей
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
- 2 штуки кабачків;
- 2 столові ложки сметани;
- 100 г сиру;
- зелень (кріп, петрушка);
- сіль та перець – за смаком.
Тепер перейдемо безпосередньо до приготування: очистіть кабачки від шкірки та наріжте їх на тонкі кружечки. Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте трохи олії, покладіть нарізані кабачки на сковороду і обсмажте до золотистого кольору з боків.
Тепер дуже важливо перекласти обсмажені кабачки, щоб продовжити їхнє подальше приготування, у форму для запікання.
В окремій мисці змішайте сметану, натертий сир, свіжу зелень та сіль та перець на свій смак. Отриманою сумішшю полийте кабачки. Залишається лише запекти кабачки у духовці, використовуючи температуру 180 градусів. Час приготування – 15-20 хвилин, до повного розплавлення сиру.
Нагадаємо, а ви правильно готуєте звичайну яєчню? Головні правила простого та улюбленого сніданку, рецепт
Як повідомляв "Знай.uа", як смачно замаринувати печериці з прянощами: проста в приготуванні закуску
Знай.ua писав, соковиті ліниві голубці в соусі, які виходять у всіх: на готування піде мінімум сил і часу