Вже незабаром стартує сезон вишні. Але, погодьтеся, не всі люблять цю ягоду, адже часто вона буває з кислинкою. Тому з нею краще готувати всілякі солодощі, де вишня матиме більш витончений смак.

Саме тому пропонуємо вам приготувати дуже смачні та ароматні вареники з вишнею на пару. Це один із найвдаліших рецептів приготування цієї чудової страви.

Вареники, фото: Знай.ua

Інгредієнти:
Яйця - 1 шт
Кефір - 250 мл
Борошно - 2,5 ст
Цукор — 1 ст. л
Сода - 1/2 ч. л
Вишня — 400 гр.
Цукор — 6 ч. л
Вареники з вишнею, фото YouTube

Спосіб приготування:

У миску налийте кефір, сіль та цукор. Куряче яйце збийте віночком і додайте в миску з кефіром. Борошно просійте, додайте до неї харчову соду і добре перемішайте. З'єднайте сухі та рідкі інгредієнти.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Тісто має вийти м'яким і еластичним, тому постарайтеся не забити його борошном. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште відпочити 15-20 хвилин.

Вишню промийте та просушіть. Шматочки тіста розкотіть у товстенькі коржики. На кожну коржик викладіть 5-6 ягід, додавши до них 1/3 ч. л цукру. З'єднайте краї коржі над вишнями.

Вареники з вишнями тримайте на пару 7 хвилин, акуратно зніміть за допомогою ложки. Вареники викладіть на блюдо на відстані один від одного, щоб вони не злиплися. Кожен із вареників змастіть вершковим маслом або сметаною. Смачного!

Вареники з вишнями, скріншот із відео

Нагадаємо про хачапурі із полуницею, від якого у всіх знесе дах: незвичайний, але легкий рецепт.

Раніше ми повідомляли, що варю полуничне варення тепер тільки так: маленький секрет у рецепті, який змінить усе.

Також не зайвими будуть соковиті ліниві голубці в соусі, які виходять у всіх: на готування піде мінімум сил та часу.