Тому варто приготувати варення з улюблених ягід. Пропонуємо вам запастися на зиму полуничним варенням із бананом. Воно має дуже ніжний смак і точно припаде всім до душі .
Банани – 2 шт
Цукор – 700-800 гр
Спочатку полуницю слід перебрати, видалити ягоди, що підгнили, листочки і плодоніжки. Потім викласти ягоди в друшляк, акуратно промити і залишити на деякий час, щоб стекли надлишки рідини. Викласти ягоди в каструлю, засипати цукром, прикрити каструлю та залишити на 10 годин.
Через 10 годин поставити каструлю на маленький вогонь і, періодично помішуючи, варити полуницю доти, доки цукор повністю не розчиниться. Банани вимити, очистити від шкірки, нарізати маленькими кубиками і викласти в каструлю з полуницею. Також на маленькому вогні продовжити варити варення.
Нагадаємо про спагетті з кабачків буквально за 15 хвилин: ідеальна низькокалорійна страва для літньої вечері.
Раніше ми повідомляли про "ресторанний" салат з руколою, який захочете готувати щодня: "секретний" інгредієнт зробить його ідеальним.