Зараз у розпалі сезон кабачків, тому на просторах інтернету можна зустріти безліч рецептів з цього овочу. Він неймовірно корисний і вважається ідеальним для схуднення, хоча б тому, що низькокалорійний.

Ми пропонуємо приготувати незвичайні спагеті з кабачків, які здивують не лише дітей, а й дорослих. У процесах нічого складного немає, але виглядає ефектно. Така страва чудово підійде як гарнір до м'яса та риби.

Спагеті з кабачка, фото menunedeli

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Часник – 2 зуби.
  • Олія - ​​3 ст.л.
  • Цукор - 0,5 ч.л.
  • Сіль за смаком

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Кабачки та помідори ретельно вимити, часник очистити. На сковороді розігріти олію. Часник пропустити через прес або дрібно нарізати і злегка обсмажити протягом 1-2 хвилин. Кількість часнику можна варіювати на свій смак - гостріше або м'якше.

Помідори опустити на 1-2 хвилини окропу, потім у холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати соломкою помідори. Додати нарізані помідори до сковороди до часнику, додати цукор для нейтралізації кислоти томатів і готувати 3-4 хвилини до м'якості помідорів.

Кабачок нарізати тонкими довгими смужками за допомогою терки для корейської моркви. Додати кабачки в сковороду до томатів та часнику, посолити та готувати ще 4-6 хвилин до м'якості. Кабачки на сковорідці краще не перемішувати або робити це за допомогою кулінарних щипців, щоб не зашкодити ніжним спагеті.
Нагадаємо, ідеальний рецепт із курочки, який прив'яжеться до вас назавжди: смачніше ви ще не куштували