Відома українська акторка, гумористка, зірка розважальних шоу "Жіночий квартал" та "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук продовжує радувати своїх відданих шанувальників кулінарним талантом.

На цей раз Анна Саліванчук вирішила поділитися рецептом бананової запіканки, яка дуже подобається її дітлахам.

Про це стало відомо завдяки новому відео у Stories Instagram Анни Саліванчук.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

Що потрібно для запіканки : 500 г сиру 5-9% жирності, 4 яйця, 100 г (4 ст. л.) сметани 15-20% жирності, 150 г цукру, 10 г (1 пакетик) ванільного цукру, 10 г (1 пакетик) ванільного цукру, 60 г (2 ст. л. з гіркою) пшеничного борошна, 60 г (2 ст. л. з гіркою), 50-75 г родзинок, 25 г вершкового масла (для змащування форми), 1-2 ст. л. цукрової пудри для декору (за бажанням), 2 банани та щіпка солі.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Етапи приготування:

Духовку розігрійте до 180 градусів у режимі конвекції, а якщо такого немає, то у режимі верхнього та нижнього нагріву. Візьміть 500 г сиру, складіть його в посуд і перебийте блендером.

Акуратно розбийте 4 яйця і жовтки відокремте від білків. Жовтки додайте в посуд із сиром. Білки зберіть до іншої миски. У ємність із сиром і жовтками додайте половину порції цукру (75 г) і пакетик ванільного цукру, додайте банани і перебийте блендером.

Додайте до сирної суміші 100 г сметани та 50-75 г родзинок. Також всипте в посуд із сирною сумішшю 60 г пшеничного борошна і добре перемішайте лопаткою.

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Чотири білки з'єднайте з другою половиною цукру (75 г), додайте щіпку солі і збийте міксером до появи м'яких піків. Потім збиті білки перекладіть у миску з сирковою масою.

Обережно, щоб не зашкодити структурі білків, перемішайте масу лопаткою або ложкою. Керамічну чи металеву форму для запікання змастіть усередині вершковим маслом (20-25 г).

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Сирну масу влийте у форму та акуратно розрівняйте поверхню лопаткою або ложкою. Сирну запіканку готуйте в розігрітій духовці протягом 45-55 хвилин. Після закінчення витягніть і дайте повністю охолонути. Якщо захочете трохи підсолодити страву, зверху посипте запіканку 1-2 ст. л. цукрової пудри.

Нагадаємо, домашнє часникове морозиво, смак якого неможливо забути: 10 хвилин і шедевр готовий.

Раніше повідомлялося, "Довго не могла прийти до тями": Женька зі Сватів мало не стала жертвою двох невідомих чоловіків.

Також, панкейки з банановим та апельсиновим соусами в мікрохвильовій печі за рецептом Анни Саліванчук: всього 2 хвилини.