Інгредієнти для кабачкової піци:
- куряче філе - 150 грамів,
- соєвий соус - 2 столові ложки,
- кабачки — 1 штука,
- яйця - 1 штука,
- борошно - 100 грамів,
- помідори - 1-2 штуки,
- твердий сир - 100 грамів,
- зелена цибуля, кріп, сіль, перець - за смаком.
Як приготувати, покроковий рецепт:
Наріжте курку невеликими шматочками та замаринуйте в соєвому соусі на 10 хвилин. Кабачок натріть на великій тертці і відіжміть сік. Додайте яйце, борошно, нарізану зелень, сіль, перець та перемішайте.
Застеліть лист папером для випічки і змастіть його маслом. Викладіть кабачкове тісто у формі кола завтовшки приблизно сантиметр півтора. Зверху покладіть нарізані кружальцями помідори, курку і посипте сіллю та перцем.
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Випікати кабачкову піцу потрібно за температури 180 градусів протягом 30 хвилин. Потім посипте піцу тертим сиром та зеленню та відправте в духовку ще на 5–7 хвилин.
Нагадаємо, зелений чай з корицею: ідеально вгамовує спрагу і бадьорить у літню спеку.
Раніше ми писали про те, що ідеальний омлет, як із справжнього французького ресторану: майже ніхто не готує його правильно