Рис можна вважати ідеальним гарніром до м'яса, риби, а також використовувати його для приготування напівфабрикатів, таких як голубці, тефтелі.
Однак, не мало важливим фактом є те, як саме ви зварите цю крупу, бо вже на цьому моменті можна все зіпсувати.
Основна проблема полягає в тому, що коли рис повинен бути розсипчастим, він у багатьох злипається, що навряд чи принесе задоволення під час приготування або споживання. Бо не завжди він має бути таким, навіть за задумом.
Дуже важливо підібрати правильний спосіб варіння, щоб уникнути цієї популярної проблеми. А ще знати про кілька інгредієнтів, які необхідно додати — на вашу думку.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Наприклад, у першому випадку, щоб отримати ідеальний гарнір, додайте в каструлю столову ложку оцту. Крім того, що рис буде розсипчастим, він, про що багато хто і не здогадався б, побіліє. Це допоможе запобігти злипанню, а ще допоможе не переварити рис.
Для приготування рису з оцтом на 2 літри води додайте 1 столову ложку оцту. Дуже важливо – смак не зміниться.
Промийте рис, залийте холодною водою і додайте оцет після закипання (можна використовувати яблучний, винний або бальзамічний оцет).
Другий інгредієнт – якщо ви не хочете використати оцет, можна замінити його молоком. При приготуванні рису використовуйте ту саму кількість води. А щодо молока, його потрібно дві столові ложки — холодного.
Нагадаємо, листя не потемніє, а коренеплоди будуть соковитими та солодкими: як правильно поливати моркву та буряк
Як повідомляв "Знай.ua", лікар назвав варіанти ідеального для серця сніданку - щодня буде "новим життям"
Знай.ua писав, солодощі шкідливі - міф: мармелад зможе покращити не тільки ваш настрій, але і здоров'я