Окрошка не вимагає сильних витрат часу та грошей, тому її можна назвати улюбленим холодним супом українців.
У цій статті ви дізнаєтеся про незвичайні рецепти окрошки, проте не менш смачні та економні.
Окрошка зі свининою та бобовими
Інгредієнти:
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
- Свинина – 250 гр.;
- Варена картопля – 4-5 шт.;
- Варені яйця – 4-5 шт.;
- Консервований зелений горошок – 250 г;
- Консервована квасоля - 250 гр.;
- Свіжі огірки – 2 шт.;
- Зелена цибуля – ½ пучка;
- Укроп – ½ пучка;
- Сіль за смаком;
- Сметана – 2 ст. л.;
- Майонез – 3 ст. л.;
- Гірчиця - 2 ст. л.;
- Квас – за смаком.
Приготування:
Свинину нарізаємо невеликими шматочками, викладаємо на гарячу сковороду та обсмажуємо приблизно 7 хвилин, періодично перевертаючи.
Картопля, яйця та огірки нарізаємо кубиком. Змішуємо з горошком, квасолею, подрібненою зеленню і м'ясом. Додаємо сіль, сметану, майонез та гірчицю – перемішуємо. Вливаємо квас та ще раз перемішуємо.
Окрошка з ковбасою та буряком
Інгредієнти:
- Варений буряк – 2 шт.;
- Варена картопля – 4-5 шт.;
- Варені яйця – 2-3 шт.;
- Огірки - 1-2 шт.;
- Варена ковбаса - 150 гр.;
- Укроп – 1 пучок;
- Лимон – ½ шт.;
- Сіль, перець – за смаком;
- Сметана – за смаком ;
- Газована мінеральна вода – за смаком .
Приготування:
Буряк натираємо на тертці. Картоплю, яйця, огірки та ковбасу нарізаємо кубиками. Кріп подрібнюємо.
Перемішуємо всі інгредієнти, додаємо лимонний сік спеції. Сметану та мінеральну воду. Добре змішуємо.
Окрошка з крабовими паличками
Інгредієнти:
- Крабові палички - 250 гр.;
- Редиска – 5-6 шт.;
- Огірки – 2-3 шт.;
- Варені яйця – 2-3 шт.;
- Гірчиця - 1 ст. л.;
- Сметана – 3 ст. л.;
- Укроп – 1 пучок;
- Сіль, перець – за смаком;
- Квас – за смаком.
Приготування:
Крабові палички, редис, огірки та яєчні білки нарізаємо кубиком. Жовтки, гірчицю, сметану та подрібнений кріп змішуємо до однорідності. До нарізаних інгредієнтів додаємо гірчичний соус та квас. Добре перемішуємо.
Нагадаємо, що якщо ви робите це, то у вас погана окрошка: секрети найулюбленішого літнього супу.
Раніше ми повідомляли, що забудьте про крихту і зваріть холодний борщ: рецепт літнього супу, який вам сподобається.