Окрошка не вимагає сильних витрат часу та грошей, тому її можна назвати улюбленим холодним супом українців.
У цій статті ви дізнаєтеся про незвичайні рецепти окрошки, проте не менш смачні та економні.
Окрошка зі свининою та бобовими
Інгредієнти:
На блокпостах у водіїв почнуть вилучати права: кого каратимуть
ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців
Судний день або масовий психоз 5 липня: пророцтво "нової Ванги" змушуєте нервувати, починається вже
Пенсіонерам докинуть 1000 грн до пенсії: кому доплачуватимуть щомісяця
- Свинина – 250 гр.;
- Варена картопля – 4-5 шт.;
- Варені яйця – 4-5 шт.;
- Консервований зелений горошок – 250 г;
- Консервована квасоля - 250 гр.;
- Свіжі огірки – 2 шт.;
- Зелена цибуля – ½ пучка;
- Укроп – ½ пучка;
- Сіль за смаком;
- Сметана – 2 ст. л.;
- Майонез – 3 ст. л.;
- Гірчиця - 2 ст. л.;
- Квас – за смаком.
Приготування:
Свинину нарізаємо невеликими шматочками, викладаємо на гарячу сковороду та обсмажуємо приблизно 7 хвилин, періодично перевертаючи.
Картопля, яйця та огірки нарізаємо кубиком. Змішуємо з горошком, квасолею, подрібненою зеленню і м'ясом. Додаємо сіль, сметану, майонез та гірчицю – перемішуємо. Вливаємо квас та ще раз перемішуємо.
Окрошка з ковбасою та буряком
Інгредієнти:
- Варений буряк – 2 шт.;
- Варена картопля – 4-5 шт.;
- Варені яйця – 2-3 шт.;
- Огірки - 1-2 шт.;
- Варена ковбаса - 150 гр.;
- Укроп – 1 пучок;
- Лимон – ½ шт.;
- Сіль, перець – за смаком;
- Сметана – за смаком ;
- Газована мінеральна вода – за смаком .
Приготування:
Буряк натираємо на тертці. Картоплю, яйця, огірки та ковбасу нарізаємо кубиками. Кріп подрібнюємо.
Перемішуємо всі інгредієнти, додаємо лимонний сік спеції. Сметану та мінеральну воду. Добре змішуємо.
Окрошка з крабовими паличками
Інгредієнти:
- Крабові палички - 250 гр.;
- Редиска – 5-6 шт.;
- Огірки – 2-3 шт.;
- Варені яйця – 2-3 шт.;
- Гірчиця - 1 ст. л.;
- Сметана – 3 ст. л.;
- Укроп – 1 пучок;
- Сіль, перець – за смаком;
- Квас – за смаком.
Приготування:
Крабові палички, редис, огірки та яєчні білки нарізаємо кубиком. Жовтки, гірчицю, сметану та подрібнений кріп змішуємо до однорідності. До нарізаних інгредієнтів додаємо гірчичний соус та квас. Добре перемішуємо.
Нагадаємо, що якщо ви робите це, то у вас погана окрошка: секрети найулюбленішого літнього супу.
Раніше ми повідомляли, що забудьте про крихту і зваріть холодний борщ: рецепт літнього супу, який вам сподобається.