Бульйон — це відвар, приготовлений з м'яса, риби та інших інгредієнтів. Дуже часто він виходить мутним через те, що господині не знають секретів його приготування.
Тож потрібно знати хитрощі, аби він виходив прозорим та смачним.
Бульйон можна сміливо робити самостійною корисною стравою або використовувати як основу для розкішної страви. Але це далеко не найважливіший критерій вдалої страви.
Найчастіше господині намагаються досягти прозорості. Це робить бульйон по-справжньому естетичним та апетитним.
Кінець світу до 2027 року: дивний "мандрівник" у часі показав порожній Колізей у Римі та вимерлі міста
Пенсіонерам готують доплати у жовтні, хто отримає
Перша Леді Олена Зеленська була поранена після прильоту до США: під час виступу президента в ООН все було видно
Українцям назвали суми майбутніх пенсій: із мінімальною та середньою зарплатою
ЯК ІЗ ЦИМ ЗАВДАННЯМ ДОПОМОЖЕ ВПОРАТИСЯ ЛІД
Багато хто напевно чув, що досвідчені кухарі вводять у вже приготовлену страву лід. Дехто вважає, що це пов’язано лише з перепадом температури – завдяки хитрощі щойно приготовлений бульйон можна буде подавати до столу.
Але це не єдина причина.
Якщо ви бачите, що бульйон вийшов недостатньо прозорим, то лід виправить цю ситуацію. Дочекайтеся, коли страва буде повністю готова і введіть кілька кубиків льоду. Вогонь рекомендується зробити на цьому етапі слабким.
Після цього потрібно буде ще раз зняти піну. Завдяки цій хитрощі бульйон вийде неймовірно апетитним.
Нагадаємо, як без зайвих зусиль і швидко зняти шкірку з болгарського перцю: лайфгак із водою, мікрохвильовою піччю та вогнем.
Раніше ми повідомляли, що тісто ніжне, а вареники тануть у роті: рецепт улюблених ласощів з дитинства з полуницею - все, як у бабусі.