Популярна українська співачка, модель, блогерка та ведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва, яка нещодавно знайшла в Україні "місце, де їй на все пофіг", продовжує дивувати своїх шанувальників.
На цей раз Даша знову вирішила підтвердити свої кулінарні таланти та показала, як приготувати соковитий шашлик на маринаді з ківі. Головне, щоб комарі не заважали.
Про це стало відомо завдяки новому відео від Даші Астаф'євої у мережі Instagram.
Даша Астаф'єва записала більше відео, яке можна сміливо вважати ще одним випуском кулінарного шоу. Зірка розповіла, що слово шашлик має кримсько-татарське походження, і в перекладі воно означає "шишлик" - крутити, смажити на вертелі.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Цього разу Даша приготувала "чоловічу" страву.
Готуємо маринад: беремо три цибулини та нарізаємо кільцями, можна кубиками. Додаємо головний інгредієнт маринаду – ківі. Беремо 5-7 штук ківі, промиваємо та нарізаємо на 4 частини. Далі беремо м'ясо, приблизно 2 кілограми.
Головна умова - шматочки повинні бути більшими, тіт без варіантів. Можна відрізати шматочки сала, якщо вам не подобається.
Для маринування м'яса нам потрібний сік від цибулі та ківі, можна використовувати блендер, подрібнюємо до стану каші та додаємо 100 гр води. Тепер можна переходити до процедури маринування. Розігріти вугілля, зачекати 30 хвилин і смажити м'ясо.
Також Даша Астаф'єва радить подавати цю страву зі свіжими овочами.
Раніше повідомлялося, "Проплакала, дуже складно...": Даша Астаф'єва зізналася про важку операцію, зірка не може співати.
Також, Даша Астаф'єва знайшла в Україні місце, де їй на все пофіг: "Трохи відновитися, пожити".