Домашня шаурма приготована удома, буде кориснішою ніж у закладах, адже ви 100% знаєте які продукти використовуєте для її приготування.

шаурма, скріншот з відео

Часто в закладах харчування використовують різні поєднання складників у соусі, які надають їй неперевершеного смаку. Щоб шаурма вийшла така сама, як у громадському харчуванні, потрібно приготувати ще й відповідний соус. Це не так складно, як здається.

приготування шаурми, скріншот з відео

Найпростіший варіант – це змішати сметану, майонез, часник, спеції та зелень петрушки.

Популярні новини зараз

"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ПОТРІБНО:

  • 100 гр майонезу;
  • 100 гр сметани;
  • ядра волоських горіхів до смаку;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • 75 гр аджики;
  • кінза подрібнена – 2 ст. л;
  • хмелі-сунелі – 1-3 ч. л.;
  • сіль за смаком.

ЯК ГОТУВАТИ

  1. Готувати майже нічого не треба. Спочатку потрібно змішати майонез та сметану.
  2. Потім додають ядра подрібнених волоських горіхів та часник, пропущений через прес.
  3. Свіжу зелень потрібно дрібно нашаткувати і додати в майбутній соус.
  4. Потім основу потрібно збити протягом декількох хвилин, після чого можна додати аджику та суміш спецій.
  5. Перемішайте соус і дайте настоятися протягом 30-60 хвилин, після чого можна приступати до приготування шаурми.

Раніше ми писали про те, як приготувати полуничний торт "Вікторія" на День матері: рецепт ніжного десерту, який тане в роті - любила сама королева Англії

Як повідомляв Знай.ua, вам завжди говорили неправду: смачну каву з молоком можна приготувати і без машини, перевірений рецепт

Також портал Знай.ua писав, що пий до дна-пий до дна: рецепт легкого та літнього вина з кульбаб - не тільки повість, а й смаковий рай