Домашня шаурма приготована удома, буде кориснішою ніж у закладах, адже ви 100% знаєте які продукти використовуєте для її приготування.
Часто в закладах харчування використовують різні поєднання складників у соусі, які надають їй неперевершеного смаку. Щоб шаурма вийшла така сама, як у громадському харчуванні, потрібно приготувати ще й відповідний соус. Це не так складно, як здається.
Найпростіший варіант – це змішати сметану, майонез, часник, спеції та зелень петрушки.
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ПОТРІБНО:
- 100 гр майонезу;
- 100 гр сметани;
- ядра волоських горіхів до смаку;
- 2-3 зубчики часнику;
- 75 гр аджики;
- кінза подрібнена – 2 ст. л;
- хмелі-сунелі – 1-3 ч. л.;
- сіль за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ
- Готувати майже нічого не треба. Спочатку потрібно змішати майонез та сметану.
- Потім додають ядра подрібнених волоських горіхів та часник, пропущений через прес.
- Свіжу зелень потрібно дрібно нашаткувати і додати в майбутній соус.
- Потім основу потрібно збити протягом декількох хвилин, після чого можна додати аджику та суміш спецій.
- Перемішайте соус і дайте настоятися протягом 30-60 хвилин, після чого можна приступати до приготування шаурми.
Раніше ми писали про те, як приготувати полуничний торт "Вікторія" на День матері: рецепт ніжного десерту, який тане в роті - любила сама королева Англії
Як повідомляв Знай.ua, вам завжди говорили неправду: смачну каву з молоком можна приготувати і без машини, перевірений рецепт
Також портал Знай.ua писав, що пий до дна-пий до дна: рецепт легкого та літнього вина з кульбаб - не тільки повість, а й смаковий рай