Намазки можна зробити з багатьох продуктів, але редиска і сало - досить незвичайне поєднання для багатьох, хоч і дуже вдале. Варто обов'язково скуштувати її зі свіжим або навіть трохи підсмаженим хлібцем.
Готується така намазка дуже швидко, буквально за декілька хвилин, але насолоджуватись нею буде всі гості. Також такий "дует" обов'язково сподобається любителям сала, яке відмінно доповнить свіжа редиска, а часник додасть пікантності.
Інгредієнти для намазки:
- Редиска 8 шт.
- Редиска, листя 300 г
- Сало 100 г
- Часник, зубчики 3 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень 20 г
- Кунжут 20 г
- Французький багет 1 шт.
Як приготувати, покроковий рецепт:
Пенсіонери втратять надбавки: кого торкнеться у першу чергу
Страсна п'ятниця 2025: чому цей день такий важливий, що не можна робити і яких традицій дотримуються віруючі
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів
- Редиску, листя та зелень добре промийте та обсушіть. Редиску наріжте шматочками, листя і зелень подрібніть. Сало наріжте шматочками. Часник очистіть та пропустіть через прес.
- Підготовлені інгредієнти покладіть у чашу блендера, посоліть, поперчіть та подрібніть до однорідної маси.
- Намажте шматочками багет приготовленою масою, посипте кунжутом, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.
Раніше ми писали про те, як приготувати полуничний торт "Вікторія" на День матері: рецепт ніжного десерту, який тане в роті - любила сама королева Англії
Як повідомляв Знай.ua, вам завжди говорили неправду: смачну каву з молоком можна приготувати і без машини, перевірений рецепт
Також портал Знай.ua писав, що пий до дна-пий до дна: рецепт легкого та літнього вина з кульбаб - не тільки повість, а й смаковий рай