Намазки можна зробити з багатьох продуктів, але редиска і сало - досить незвичайне поєднання для багатьох, хоч і дуже вдале. Варто обов'язково скуштувати її зі свіжим або навіть трохи підсмаженим хлібцем.

Готується така намазка дуже швидко, буквально за декілька хвилин, але насолоджуватись нею буде всі гості. Також такий "дует" обов'язково сподобається любителям сала, яке відмінно доповнить свіжа редиска, а часник додасть пікантності.

Редиска. Фото: скрін youtube

Інгредієнти для намазки:

  • Редиска 8 шт.
  • Редиска, листя 300 г
  • Сало 100 г
  • Часник, зубчики 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень 20 г
  • Кунжут 20 г
  • Французький багет 1 шт.

Як приготувати, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще
  1. Редиску, листя та зелень добре промийте та обсушіть. Редиску наріжте шматочками, листя і зелень подрібніть. Сало наріжте шматочками. Часник очистіть та пропустіть через прес.
  2. Підготовлені інгредієнти покладіть у чашу блендера, посоліть, поперчіть та подрібніть до однорідної маси.
  3. Намажте шматочками багет приготовленою масою, посипте кунжутом, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.

Намазка з редиски й сала, фото steaklovers

Раніше ми писали про те, як приготувати полуничний торт "Вікторія" на День матері: рецепт ніжного десерту, який тане в роті - любила сама королева Англії

Як повідомляв Знай.ua, вам завжди говорили неправду: смачну каву з молоком можна приготувати і без машини, перевірений рецепт

Також портал Знай.ua писав, що пий до дна-пий до дна: рецепт легкого та літнього вина з кульбаб - не тільки повість, а й смаковий рай