Кожен із нас пам'ятає смак гарячих бутербродів, які уплітаються дуже швидко та з великим апетитом. А що, якщо вдосконалити рецепт та приготувати повноцінну закуску, яку не соромно буде подати гостям на стіл?
Приготувати такий фарширований батон з м'ясом, грибами і сиром не складе великих труднощів. Крім того, інгредієнти можна змінювати або додавати, залежно від переваг. Виглядає така закуска справді апетитно та гідно, а на смак – ще краще.
Які інгредієнти знадобляться:
- батон 1 шт.
- фарш 200 г
- вершки 200 мл
- гриби 150 г
- тертий сир 100г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- зелень
- приправи та сіль за смаком
Як приготувати фаршований батон:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
- З батона зрізати верхню частину, м'якоть дістати обережно, щоб не пошкодити стінки. Залити вершками.
- Цибулю нарізати перемішати з м'ясним фаршем, смажити на сковороді зі спеціями. Гриби нарізати скибочками, смажити до готовності, волога має випаруватися.
- Перемішати фарш, м'якоть із вершками, зелень, гриби. Масою наповнити батон, забрати в духовку на двадцять хвилин, температура приготування – 190 градусів. За п'ять хвилин до готовності посипати тертим сиром, щоб вийшла золота скоринка.
Раніше ми писали про те, що сирна запіканка з грибами і золотистою скоринкою: ідеальна вечеря, за яку точно похвалять
Як повідомляв Знай.ua, рецепт пишних і корисних оладок без борошна: 20 хвилин готування та гора смакоти на тарілці
Також портал Знай.ua писав, що ідеальні способи, як розм'якшити тверде сало і насолодитися цим делікатесом: просто тане в роті