Ви можете легко приготувати найсмачнішу страву, ніби з ресторану, на основі стейку лосося або гарного шматочка горбуші.

Таку рибу практично неможливо зіпсувати навіть тій людині, яка взагалі не вміє готувати.

Риба. Фото: скрін youtube

Найважче буде впоратися з дешевим продуктом. І ось тут за роботу зможуть взятися виключно досвідчені кулінари.

Існує, так би мовити, один "лайфхак", який значно покращить смакові якості навіть найдешевшого продукту. Приготування риби можна зробити за допомогою будь-якого звичного способу.

Популярні новини зараз

Люксовий "Запорожець" для мажорів: у мережі показали альтернативну версію ЗАЗ-968

Від 100 до 1000 гривень: кому піднімуть пенсії у липні

"Нафтогаз" зробив важливе попередження щодо лічильників

Віктор Ющенко звинуватив Юлію Тимошенко у економічному занепаді України: "Вкрала 15 років"

Показати ще

Зазвичай цей етап включає очищення риби, її маринування та обсипання паніровкою. Вже після цього ми переходимо до наступного етапу – безпосередньо до процесу смаження. Тут і є головна таємниця.

Риба Фото: Youtube

Зазвичай приготування риби відбувається на класичній для українців рослинній олії. Але вже на цьому етапі можна просто покращити смак риби. Після того, як ви додали рослинний продукт на сковороду, слід додати також вершкове масло.

Пропорції продуктів мають бути 50 на 50%. Досвідченим кулінарам відомо, що вершкове масло допомагає будь-якій страві стати набагато смачнішою. Вже зараз ви можете розповісти своїм сусідам та родичам про цей унікальний секрет, про який ніхто й не здогадувався.

Нагадаємо, краще, ніж у магазині: рецепт домашньої тушонки з курки

Як повідомляв "Знай.uа", секретний маринад, який зробить ковбаски-гриль соковитішими та смачнішими

Знай.ua писав, не беріть цю частину свинини на шашлик - наслідки будуть плачевними: вибирайте м'якоть, ми навіть ціни знайшли