Фрикадельки можна приготувати зі всілякими гарнірами, але багато хто погодиться, що картопля ідеально поєднується з цими м'ясними кульками.
За цим рецептом фрикадельки виходять дуже ніжними та соковитими, а човники з картоплі їх чудово доповнюють. Кількість інгредієнтів варто обирати, відштовхуючись від кількості порцій та переваг. На всі процеси має піти не більше 40-50 хвилин. У результаті виходить смачна та повноцінна вечеря.
Інгредієнти:
- фарш
- часник
- зелень
- часник
- яйце
- панірувальні сухарі
- каррі, кмин, паприка, сіль та перець.
- сир
- томати
Як приготувати:
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Фарш змішайте з дрібно нарізаною цибулею, зеленню та часником. Додайте яйце, панірувальні сухарі, каррі, кмин, паприку, сіль та перець. З одержаного фаршу скачайте маленькі фрикадельки.
Розріжте помиту картоплю навпіл, витягніть серцевину ложкою і обсмажте отримані ложечки в олії на сковороді. Натріть сир. Частину покладіть на дно картопляних ложечок. Зверху викладіть фрикадельки і знову присипте сиром. Укладіть зверху чері, нарізаний гострий перець і полити все соусом із пасти та води. Випікайте фрикадельки в картоплі 30 хвилинпри 220 градусах.
Раніше ми писали про те, як приготувати полуничний торт "Вікторія" на День матері: рецепт ніжного десерту, який тане в роті - любила сама королева Англії
Як повідомляв Знай.ua, вам завжди говорили неправду: смачну каву з молоком можна приготувати і без машини, перевірений рецепт
Також портал Знай.ua писав, що ароматна дріжджова медовуха, після якої не болить голова: стародавній рецепт, який ви точно хотіли знайти