Курка вважається дієтичним м'ясом, тому його радять вживати людям із зайвою вагою, спортсменам та дітям. До того ж, з приготуванням цього продукту ніколи не виникне проблем, адже все легко і просто.
Може здатися, що куряче філе на пару - це прісно і несмачно, проте не у випадку з суфле. За цим рецептом воно виходить м'яким і дуже ніжним. На приготування піде близько 30 хвилин, а з процесами впорається будь-який, навіть недосвідчений кулінар.
Дуже зручно робити суфле одразу порційно у силіконових формах для маффінів. Рецепт підказали на порталі "lefood".
Інгредієнти:
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- Куряче філе – 400 г
- Яйця курячі – 2 штуки
- Сметана - 60 гр
- Манка – 1.5 ст.л.
- Рослинна олія – 3 ч.л.
- Сіль - 1 щіпка
Як приготувати куряче суфле, покроковий рецепт:
- Наріжте куряче філе шматочками та подрібніть у блендері. Додайте до нього яйця та сіль, і ще раз добре подрібніть.
- Туди ж відправте манку та сметану, а потім збийте суфле до максимально повітряної консистенції. Найкраще робити це довше.
- Розкладіть масу в змащені маслом силіконові формочки і готуйте в пароварці 20 хвилин. Подавайте суфле із зеленню або з чим вам більше подобається.
Раніше ми писали про те, як приготувати кабачки з медом та часником змусять забути про всі проблеми: унікальний рецепт, який ви більше ніде не знайдете
Як повідомляв Знай.ua, соленики на мінеральній воді за пару хвилин: прості ласощі закарпатської кухні
Також портал Знай.ua писав, що сезон відкритий: корисний салат із кульбаб, який допоможе зарядитися вітамінами навесні