Маючи готове листкове тісто, можна приготувати силу силенну цікавих закусок, швидких перекусів та домашніх пиріжків.

Пропонуємо вам пиріжки з листкового тіста з сиром та шпинатом, на приготування яких піде не більше 5 хвилин.

Дoмашня випічка. Фото: Instagram

Що потрібно

Листкове-дріжджове тісто (1 кг), яйце (1 шт.), сіль, кунжут, домашній кисломолочний сир (400 г), заморожений шпинат (200 г).

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

Як робити

Тісто заздалегідь дістаньте із холодильника для розморожування. Потім перекладіть його на робочу поверхню або силіконовий килимок і розкатайте завтовшки 3-4 мм. За необхідності злегка притрусити борошном.

Дoмашня випічка. Фото: Instagram

Для начинки розморозьте шпинат і з'єднайте з сиром, посоліть на смак. Якщо використовуєте свіжу зелень, ретельно промийте її, просушіть і дрібно наріжте.

Тісто наріжте на квадратики 6*6 см. На кожен викладіть начинку і зліпіть трикутники. По краях пройдіть виделкою, щоб начинка добре трималася всередині.

Духовку розігрійте до 180 градусів. Деко застеліть пергаментом і викладіть пиріжки з листкового тіста. Зверху змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом.

Випікайте трикутники до рум'яного кольору приблизно 5-10 хвилин. Час приготування залежить від особливостей духовки.

Нагадаємо, ми писали, що ідеальні котлетки з Волині – мазурики, які складуть конкуренцію вашим фаворитам: простий рецепт.

Як повідомляв "Знай.ua" ідеальні гуцульські галушки - страпачки: рецепт, який западе вам у серце.

Також "Знай.ua" інформував, прості лайфгаки, які дозволять шашлику стати м'яким та соковитим: яким має бути маринад.