Маючи готове листкове тісто, можна приготувати силу силенну цікавих закусок, швидких перекусів та домашніх пиріжків.
Пропонуємо вам пиріжки з листкового тіста з сиром та шпинатом, на приготування яких піде не більше 5 хвилин.
Що потрібно
Листкове-дріжджове тісто (1 кг), яйце (1 шт.), сіль, кунжут, домашній кисломолочний сир (400 г), заморожений шпинат (200 г).
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Як робити
Тісто заздалегідь дістаньте із холодильника для розморожування. Потім перекладіть його на робочу поверхню або силіконовий килимок і розкатайте завтовшки 3-4 мм. За необхідності злегка притрусити борошном.
Для начинки розморозьте шпинат і з'єднайте з сиром, посоліть на смак. Якщо використовуєте свіжу зелень, ретельно промийте її, просушіть і дрібно наріжте.
Тісто наріжте на квадратики 6*6 см. На кожен викладіть начинку і зліпіть трикутники. По краях пройдіть виделкою, щоб начинка добре трималася всередині.
Духовку розігрійте до 180 градусів. Деко застеліть пергаментом і викладіть пиріжки з листкового тіста. Зверху змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом.
Випікайте трикутники до рум'яного кольору приблизно 5-10 хвилин. Час приготування залежить від особливостей духовки.
Нагадаємо, ми писали, що ідеальні котлетки з Волині – мазурики, які складуть конкуренцію вашим фаворитам: простий рецепт.
Як повідомляв "Знай.ua" ідеальні гуцульські галушки - страпачки: рецепт, який западе вам у серце.
Також "Знай.ua" інформував, прості лайфгаки, які дозволять шашлику стати м'яким та соковитим: яким має бути маринад.