Існує безліч способів маринування грибів, проте завдяки цьому оригінальному рецепту печериці отримають цікавий смак і стануть вашою улюбленою закускою.
Інгредієнти:
- 500-600 г невеликих печериць;
- 3 ст. ложки оцту (6-9%);
- 4 ст. ложки рослинної олії;
- 2-3 зубчики часнику;
- кілька лаврових листочків;
- 1 чайна ложка цукру;
- сіль, перець чорний мелений на смак;
- зелень (кінза, кріп чи будь-яка інша на смак);
- червона цибуля-1/4 головки або на свій смак.
Приготування:
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Спочатку очищаємо грибочки від шкірки, добре миємо їх та заливаємо невеликою кількістю води. Тепер додаємо лавровий лист, 1 ст. л оцту, і варимо. Після того, як печериці закиплять - нехай варяться протягом 15 хвилин.
Для приготування маринаду змішуємо всі інгредієнти та ретельно їх перемішуємо. Далі маринад додаємо до гарячих грибочків, перемішуємо і даємо настоятися протягом 2-3 годин.
Якщо вам не вистачить кислинки, при подачі можете полити мариновані гриби лимонним соком. Крім того, під час маринування за бажанням можна додати стебло селери або болгарський перець - вийде дуже смачно!
Нагадаємо про прості лайфгаки, які дозволять шашлику стати м'яким та соковитим: яким має бути маринад.
Раніше ми повідомляли про пікантні огірки з кетчупом чилі: рецепт, за яким усі ганяються, але мало хто знаходить.
Також не зайвим буде унікальний рецепт сала у банку, від якого не втримаються навіть сусіди: просто тане у роті.