Зірка гурту "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон поділилася з українцями простим рецептом страви-запіканки "Начинка".
Відповідний ролик з'явився на її YouTube канал.
Начинка (наголос на перший склад) - це традиційна українська страва, яка готується в західних регіонах, найчастіше, у великі свята. Є хлібний виріб, який запікається з великою кількістю яєць, також додаються м'ясні інгредієнти.
Інгредієнти:
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
- кип'ячене молоко – близько 0,5 л
- батон - 1 шт.
- яйця – 15 шт.
- ребра - 800 гр
- бульйон, зварений на ребрах
- панірувальні сухарі
Приготування:
1. Батон ріжемо на кубики і поділяємо на дві частини і кладемо у дві миски.
2. Першу половину заливаємо кип'яченим молоком, у другу виливаємо близько чотирьох черпаків бульйону. Чекаємо поки що хліб вбере в себе повністю рідину.
3. Тим часом збиваємо 15 яєць. І нарізаємо м'ясо.
4. Батонні "кубики" висипаємо в одну велику тарілку і додаємо м'ясо та яйця. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
5. Форму змастити олією та присипати сухарями.
6. Виливаємо нашу начинку у форму і ставимо випікати у розігріту духовку до готовності.
Нагадаємо про ідеальні котлетки з Волині – мазурики, які складуть конкуренцію вашим фаворитам: простий рецепт.
Раніше ми повідомляли про смачні сирники з маком від Клопотенка: забудете про класичний рецепт, цей у рази кращий.
Також не зайвим буде унікальний рецепт сала у банку, від якого не втримаються навіть сусіди: просто тане у роті.