М'ясо дуже легко зіпсувати. Потрібно знати всі тонкощі, починаючи від вибору самого продукту, закінчуючи його маринуванням та приготуванням. Як буває часто, у такій справі допоможе харчова сода, яка є справжнім рятівником для господинь у вирішенні багатьох питань.
Коли вже потрібно приступити до процесу смаження курки, кулінарам необхідно знайти ту саму баночку або упаковку з содою. Вона не дозволить м'ясу занадто швидко підгоріти, стати сухим і навіть покращить його смакові якості, текстуру.
Все, що потрібно зробити, це посипати курку содою на сковороді, а вже потім приступати до смаження. Досвідчені господині запевняють, що ця кулінарна хитрість зробить м'ясо м'якшим.
На всю сковороду достатньо буде трохи більше половини чайної ложки соди. Намагайтеся не переборщити, тому що надлишок цього засобу може віддавати специфічним смаком.
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
А ось перед приготуванням курки спочатку краще засмажити цибулю з додаванням тієї ж соди. Після того, як вона стане трохи золотистою, посипте її содою, але не великою кількістю. Завдяки цьому колір цибулі стане ще апетитнішим, а вся гіркота піде.
Раніше ми писали про те, що два інгредієнти і кілька хвилин часу: як зробити супербюджетний, але ефективний ароматизатор для санвузла
Як повідомляв Знай.ua, для зубів, пам'яті та травлення: чому яблука мають бути в раціоні кожної людини
Також портал Знай.ua писав, що подряпини на дерев'яних меблях: кілька простих трюків, які допоможуть позбутися дефектів