М'ясо дуже легко зіпсувати. Потрібно знати всі тонкощі, починаючи від вибору самого продукту, закінчуючи його маринуванням та приготуванням. Як буває часто, у такій справі допоможе харчова сода, яка є справжнім рятівником для господинь у вирішенні багатьох питань.
Коли вже потрібно приступити до процесу смаження курки, кулінарам необхідно знайти ту саму баночку або упаковку з содою. Вона не дозволить м'ясу занадто швидко підгоріти, стати сухим і навіть покращить його смакові якості, текстуру.
Все, що потрібно зробити, це посипати курку содою на сковороді, а вже потім приступати до смаження. Досвідчені господині запевняють, що ця кулінарна хитрість зробить м'ясо м'якшим.
На всю сковороду достатньо буде трохи більше половини чайної ложки соди. Намагайтеся не переборщити, тому що надлишок цього засобу може віддавати специфічним смаком.
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
А ось перед приготуванням курки спочатку краще засмажити цибулю з додаванням тієї ж соди. Після того, як вона стане трохи золотистою, посипте її содою, але не великою кількістю. Завдяки цьому колір цибулі стане ще апетитнішим, а вся гіркота піде.
Раніше ми писали про те, що два інгредієнти і кілька хвилин часу: як зробити супербюджетний, але ефективний ароматизатор для санвузла
Як повідомляв Знай.ua, для зубів, пам'яті та травлення: чому яблука мають бути в раціоні кожної людини
Також портал Знай.ua писав, що подряпини на дерев'яних меблях: кілька простих трюків, які допоможуть позбутися дефектів