Після свят у багатьох з нас залишаються приготовлені смаколики, включаючи паски. Господині зазвичай роблять багато партій, щоб посвятити їх у храмі та пригостити близьких, але згодом випічка черствіє. Викидати її не варто, краще зробити смачні грінки.
Навіть засохлі та неапетитні паски можна "реабілітувати", це набагато краще, ніж викидати святкові ласощі, на які господині витратили так багато часу. Солодкі грінки чудово підійдуть до чаю чи кави, а також на сніданок. Рецепт дуже простий, а поділилися їм на порталі "Це смак".
Інгредієнти:
- Паска - 100 г
- Яйце - 1 шт.
- Молоко - 100 мл
- Цукор - 1 ст. л.
- Вершкове масло - 40 г
- Цукрова пудра – 1 ст. л.
Як приготувати, покроковий рецепт:
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- Для цього поріжте почерствівшу паску на скибочки. Збийте яйце зі 100 мл молока (можна додати щіпку солі або столову ложку цукру).
- Розігрійте на сковороді вершкове масло.
- Вмочіть шматочки паски у збиті з молоком яйця і викладіть на гарячу сковороду.
- Обсмажте із двох сторін по декілька хвилин.
- Перекладіть грінки на тарілку, вистелену паперовими рушниками. За бажанням, можете присипати цукровою пудрою.
Раніше ми писали про те, як приготувати морквяні чіпси з пікантним соусом: корисна закуска, яка "переплюне" фастфуд та снеки
Як повідомляв Знай.ua, вершкові тости з корицею в духовці всього за 15 хвилин: ідеальний сніданок, щоб день пройшов успішно
Також портал Знай.ua писав, що ви точно захочете добавки: старовинний рецепт супу з галушками, який готували ще наші бабусі