Якщо ви все ще ламаєте голову над тим, що приготувати рідним на вечерю або чимось порадувати на свято, обов'язково зверніть увагу на цей рецепт курячих рулетиків з чорносливом. Вони виходять дуже смачними, а що найголовніше, не доведеться витрачати багато часу на приготування.

Завдяки чорносливу курячі рулетики набувають неймовірного аромату і соковитості, яка зведе з розуму будь-кого. Страва однозначно вартує уваги. Рецепт елементарний, як і інгредієнти для нього.

Рулетики з чорносливом, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Куряче філе
  • Сир (творожний)
  • Чорнослив – 200 гр.
  • Сіль
  • Ріпчаста цибуля
  • Вершкове масло - 20 гр.

Як приготувати, пошаговій рецепт:

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще
  1. Спершу ми готуємо начинку з нарізаного чорносливу та сиру, змішуємо. Далі необхідно розрізати грудку навпіл уздовж, відбити і обмазати сіллю та спеціями, якими ви любите.
  2. Далі обмазуємо форму для запікання вершковим маслом, нарізаємо цибулю кільцями і викладаємо в один шар. На відбивні кладемо начинку і розмазуємо її, далі скручуємо в рулетики та викладаємо у форму для запікання на цибулю.
  3. Форму з рулетиками накриваємо фольгою та ставимо в духовку на 220 градусів на 30-40 хвилин. Коли ваші рулетики будуть готові, розріжте їх на дві частини та посипте свіжою зеленню.

Нагадаємо, мариновані крабові палички за пару хвилин: розбавлять смак будь-якого салату - справжня знахідка

Раніше ми писали про те, як збити яйця з цукром до ідеальної маси: тонкощі, про які має знати кожна господиня

Як повідомляв Знай.ua, забудьте про пюре і по-селянськи: ця картопля переплюне будь-який гарнір на вашому столі, таємний рецепт господинь