На Великдень можна їсти все те, що було заборонено у Великий піст, тому на столі традиційно є яйця та ковбаса. Але якщо поєднати ці два продукти в пирозі, вийде неймовірна смакота. Виглядає він також вражаюче.
Готувати такий пиріг дуже просто, адже замішувати тісто не потрібно. Господиням знадобиться вже готове, листкове. Смакота легко прикрасить великодній стіл, а гості випрошуватимуть рецепт.
Рецепт пирога з ковбасою та вареним яйцем
Інгредієнти на 12 порцій:
- Ковбаса домашня 800 г
- Листкове тісто 500 г
- Яйця курячі 8 шт.
- Панірувальні сухарі 1 ст. л.
- Олія вершкове 1 ч. л.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
- Крохмаль картопляний 1 ст. л.
- Петрушка, пучок 1 шт.
- Гірчиця з хроном 1 ст. л.
Як приготувати:
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Яйця відварити круто у підсоленій воді. Потім очистіть та відкладіть. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на сковороді до розм'якшення.
Наріжте кубиками перець і подрібніть петрушку. Очистіть сиру ковбасу від шкірки та помістіть у миску. Додайте підсмажену цибулю, перець, подрібнену петрушку, соус з хрону, панірувальні сухарі та картопляне борошно. Все ретельно перемішайте (сухарі дозволять легко контролювати консистенцію).
Розкотіть половину листкового тіста на деко. Викладіть на нього половину м'ясної начинки. Викладіть у центр запіканки зварені яйця, злегка втиснувши їх, але не розваливши. Зверху покладіть м'ясну начинку, обгортаючи яйця. Зверху викладіть тісто, що залишилося і ретельно закріпіть краї, випустивши все повітря з центру. Випікайте близько 45 хвилин при 180°C.
Нагадаємо, рецепт рулету з повидлом, після якого ви забудете про торти
Раніше ми писали, незвичайне і дуже ніжне морозиво з авокадо: у тисячу разів краще за магазинну "хімозу"