З крабовими паличками можна приготувати чудові салати, але в маринованому вигляді їх мало хто куштував, і дуже дарма. Це бюджетний і дуже швидкий спосіб прикрасити смак відомого продукту.
Про цю ідею напевно чули мало господинь, але це дійсно смачно. Маринад найпростіший, на оливковій олії. Такі крабові палички можна додавати в ті ж салати або складніші страви, а деяким вони сподобаються навіть як закуска.
Як замаринувати крабові палички
Інгредієнти на 4 порції:
- Крабові палички 250 г
- Оливкова олія 100 мл
- Лимон, сік 50 мл
- Часник, зубчики 1 шт.
- Паприка молотая 10 г
- Приправа "Італійські трави" 10 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування, всього три кроки:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
- Крабові палички наріжте невеликими шматочками. Помістіть їх у контейнер.
- Часник очистіть та пропустіть через прес. Змішайте оливкову олію, лимонний сік, часник, паприку та італійські трави. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
- Залийте цією сумішшю шматочки крабових паличок. Накрийте контейнер кришкою та покладіть у холодильник на 12 годин.
Раніше ми писали про те, що після цього ви точно полюбите березовий сік, адже пили його неправильно: 3 способи зробити напій смачнішими матчі
Як повідомляв Знай.ua, шашлики без мангалу у Великий піст більше не будуть проблемою: рецепт, в якому печериці не відрізнити від м'яса
Також портал Знай.ua писав, як приготувати смачні булочки з вишнею "Марципан", які їдять полярники: з цим рецептом ви впораєтеся за 20 хвилин