З крабовими паличками можна приготувати чудові салати, але в маринованому вигляді їх мало хто куштував, і дуже дарма. Це бюджетний і дуже швидкий спосіб прикрасити смак відомого продукту.

Про цю ідею напевно чули мало господинь, але це дійсно смачно. Маринад найпростіший, на оливковій олії. Такі крабові палички можна додавати в ті ж салати або складніші страви, а деяким вони сподобаються навіть як закуска.

Крабові палички, кадр з відео

Як замаринувати крабові палички

Інгредієнти на 4 порції:

  • Крабові палички 250 г
  • Оливкова олія 100 мл
  • Лимон, сік 50 мл
  • Часник, зубчики 1 шт.
  • Паприка молотая 10 г
  • Приправа "Італійські трави" 10 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування, всього три кроки:

Популярні новини зараз

Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації

Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Показати ще
  1. Крабові палички наріжте невеликими шматочками. Помістіть їх у контейнер.
  2. Часник очистіть та пропустіть через прес. Змішайте оливкову олію, лимонний сік, часник, паприку та італійські трави. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
  3. Залийте цією сумішшю шматочки крабових паличок. Накрийте контейнер кришкою та покладіть у холодильник на 12 годин.

Раніше ми писали про те, що після цього ви точно полюбите березовий сік, адже пили його неправильно: 3 способи зробити напій смачнішими матчі

Як повідомляв Знай.ua, шашлики без мангалу у Великий піст більше не будуть проблемою: рецепт, в якому печериці не відрізнити від м'яса

Також портал Знай.ua писав, як приготувати смачні булочки з вишнею "Марципан", які їдять полярники: з цим рецептом ви впораєтеся за 20 хвилин