Не дивлячись на те, що в країні триває другий рік повномасштабної війни, українці не нехтують можливістю побалувати себе смачненьким.

У телеграм-каналі "Український кухар" поділилися рецептиком смачненького рулету з повидлом. Адже для гарного настрою та самопочуття людям потрібне щось солодке, а діти будуть просто в захваті від десерту.

Рулет з мандаринами, скріншот з відео

Що знадобиться для рулету:

  • Борошно - дві склянки;
  • Цукор – одна склянка;
  • Яйця-три штуки,
  • Сода-підлога чайної ложки,
  • Сухе молоко-шість столових ложок,
  • Повидло чи джем-250 грамів;
  • Цукрова пудра для прикраси.

Приготування:

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

Збити в пишну масу охолоджені яйця та цукор. Додати|добавляти| просіяне борошно, сухе молоко і соду. Включити духовку на 190 градусів Цельсія, застелити лист пергаментом і вилити на нього рідке тісто. Запікати не більше 10 хвилин|мінути|.

Вийняти і швидко перекласти коржик на мокрий рушник, згорнути і залишити полежати хвилин п'ять. Тоді зняти пергамент і щедро промазати повидлом. Згорнути рулетик знову, нарізати на шматочки і притрусити цукровою пудрою.

Нагадаємо, що після цього ви точно полюбите березовий сік, адже пили його неправильно: 3 способи зробити напій смачнішими за матчі.

Раніше ми повідомляли рецепт ідеальної паски до Великодня від самої Дарії Цвек: вийде і ніжно, і неймовірно смачно.