Не дивлячись на те, що в країні триває другий рік повномасштабної війни, українці не нехтують можливістю побалувати себе смачненьким.
У телеграм-каналі "Український кухар" поділилися рецептиком смачненького рулету з повидлом. Адже для гарного настрою та самопочуття людям потрібне щось солодке, а діти будуть просто в захваті від десерту.
Що знадобиться для рулету:
- Борошно - дві склянки;
- Цукор – одна склянка;
- Яйця-три штуки,
- Сода-підлога чайної ложки,
- Сухе молоко-шість столових ложок,
- Повидло чи джем-250 грамів;
- Цукрова пудра для прикраси.
Приготування:
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Збити в пишну масу охолоджені яйця та цукор. Додати|добавляти| просіяне борошно, сухе молоко і соду. Включити духовку на 190 градусів Цельсія, застелити лист пергаментом і вилити на нього рідке тісто. Запікати не більше 10 хвилин|мінути|.
Вийняти і швидко перекласти коржик на мокрий рушник, згорнути і залишити полежати хвилин п'ять. Тоді зняти пергамент і щедро промазати повидлом. Згорнути рулетик знову, нарізати на шматочки і притрусити цукровою пудрою.
Нагадаємо, що після цього ви точно полюбите березовий сік, адже пили його неправильно: 3 способи зробити напій смачнішими за матчі.
Раніше ми повідомляли рецепт ідеальної паски до Великодня від самої Дарії Цвек: вийде і ніжно, і неймовірно смачно.