Легкі салати є чудовим варіантом для смачної страви, яку можна готувати як на кожний день, так і на святковий стіл.

Для створення таких салатів найкраще використовувати сезонні овочі, оскільки вони найбільш корисні та смачні. Крім того, для заправок краще використовувати ароматні олії та йогурти, а не майонез.

Інгредієнти для цього салату: листя салату (1 пучок), болгарський перець (1 шт.), копчене куряче філе (250 г), варені яйця (3 шт.), огірки (1 шт.), майонез (або сметана/йогурт із гірчицею) (2-3 ст. л.).

Спосіб приготування:

  1. Помийте та поріжте листя салату.
  2. Поріжте огірки та болгарський перець на брусочки.
  3. Наріжте варені яйця довільним чином.
  4. Також поріжте копчене куряче філе на бруски. Перекладіть всі інгредієнти в миску, заправте йогуртом або майонезом, посоліть, додайте спеції та перемішайте.

Раніше ми писали про рецепт пасхи від Дар'ї Цвек

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

Також дивіться хрумкі та ароматні булочки за 20 хвилин

Нагадуємо, як зробити швидкий смаколик з пікантним смаком