Легкі салати є чудовим варіантом для смачної страви, яку можна готувати як на кожний день, так і на святковий стіл.
Для створення таких салатів найкраще використовувати сезонні овочі, оскільки вони найбільш корисні та смачні. Крім того, для заправок краще використовувати ароматні олії та йогурти, а не майонез.
Інгредієнти для цього салату: листя салату (1 пучок), болгарський перець (1 шт.), копчене куряче філе (250 г), варені яйця (3 шт.), огірки (1 шт.), майонез (або сметана/йогурт із гірчицею) (2-3 ст. л.).
Спосіб приготування:
- Помийте та поріжте листя салату.
- Поріжте огірки та болгарський перець на брусочки.
- Наріжте варені яйця довільним чином.
- Також поріжте копчене куряче філе на бруски. Перекладіть всі інгредієнти в миску, заправте йогуртом або майонезом, посоліть, додайте спеції та перемішайте.
Раніше ми писали про рецепт пасхи від Дар'ї Цвек
Популярні новини зараз
Показати ще
Навіть на збір полуниці не пустять: Польща перестане приймати українських біженців
Мама зрадниці Повалій "поїхала дахом" під обстрілами, доки її дочка вихваляла окупантів
Головні новини за 21 вересня: "поранення" Олени Зеленської, посилення мобілізації в Україні та заборона на виїзд за кордон
1000 доларів за 1 гривню: як виглядає монетка, за яку "б'ються" колекціонери
Також дивіться хрумкі та ароматні булочки за 20 хвилин