У Національному антарктичному науковому центрі України розповіли рецепт смачних булочок "Марципан" із вишнею.

Відповідний рецепт з'явився на офіційній сторінці центруInstagram.

Відомо, що у Національному антарктичному центрі Академік Вернадський працює жінка, яка постійно радує співробітників станції різними смаколиками. Цього разу скрасити негоду за вікном Олена вирішила сімейним рецептом – булочками "Марципан" із вишнею.

Інгредієнти:

  • Дріжджове тісто
  • Вершкове масло
  • цукор
  • Вишня (можна використовувати заморожену).

Приготування:

Популярні новини зараз

Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо

Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"

На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися

Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок

Показати ще

Для початку необхідно приготувати тісто дріжджове (Олена не розкрила свого секретного рецепту, тому можете приготувати його так, як ви звикли). Його не слід залишати відпочивати, оскільки підійде воно вже в духовці під час випікання.

Приготування булочок / фото : instagram.com/antarcticcenterua/

Тісто розкочуємо тонкими пластами і змащуємо зверху сумішшю розм'якшеного вершкового масла та цукру. Згортаємо тісто в щільний рулет і обережно розрізаємо на рівні частини. Встановлюємо заготовки на лист зрізом вниз і викладаємо зверху вишні (кількість можете вибрати на ваш смак).

Приготування булочок / фото : instagram.com/antarcticcenterua/

Випікаємо булочки в заздалегідь розігрітій духовці до 170 градусів приблизно 15-20 хвилин. Перевірити їхню готовність можна шпажкою - вона повинна вийти з булочки без залишків тіста.

Приготування булочок / фото : instagram.com/antarcticcenterua/

Нагадаємо про пісну аджику з волоськими горіхами за 10 хвилин: швидкі ласощі з пікантним смаком.

Раніше ми повідомляли, що італійці будуть шоковані: які помилки господині часто роблять при приготуванні макаронів.