З риби можна приготувати дуже багато різних та смачних страв, але такі галушки напевно куштували далеко не всі. Вони підійдуть для будь-якого випадку та підкорять гостей своєю вишуканістю.

Готувати рибні галушки дуже просто, потрібно лише 40 хвилин часу, а на гарнір можна відварити рис, пасту чи пюре. У результаті вийде повноцінна вечеря. А що найголовніше - для рецепту потрібна саме копчена риба, яка подарує галушкам цей неймовірний смак.

Копчена риба, фото shuba.life

Інгредієнти:

  • Риба копчена 400 г
  • Сметана 80 гр
  • Вершки 80 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний
  • Кріп за смаком

Для маринаду:

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще
  • Білий винний уксус 40 мл
  • Гірчиця 10 гр
  • Оливкова олія 100 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний

Процес приготування:

Філе копченої риби наріжте шматочками і покладіть у чашу блендера. Додайте сметану, сіль, перець і збийте до однорідності. Вершки збийте та введіть у рибну масу і перемішайте. Кріп помийте, обсушіть, подрібніть, додайте в масу і знову перемішайте. Покладіть масу в холодильник на 10-15 хвилин.

Для маринаду з'єднайте оцет, гірчицю та олію. Посоліть, поперчіть та розмішайте. З рибної маси за допомогою двох чайних ложок сформуйте невеликі галушки. Викладіть їх на тарілку та полийте маринадом. Прикрасьте гілочками кропу.

Раніше ми писали про те, що не гірше, ніж у ресторані: елементарний рецепт смачної піци на сковорідці, пальчики оближе вся родина

Як повідомляв Знай.ua, шоколадний пиріг без яєць і молока, який можна їсти в піст: нагадує брауні та ідеально підійде до чаю.

Також портал Знай.ua писав, як приготувати освіжаючий лимонад з огірком і горілкою - ідеально для весни: відчуйте себе барменом