З риби можна приготувати дуже багато різних та смачних страв, але такі галушки напевно куштували далеко не всі. Вони підійдуть для будь-якого випадку та підкорять гостей своєю вишуканістю.
Готувати рибні галушки дуже просто, потрібно лише 40 хвилин часу, а на гарнір можна відварити рис, пасту чи пюре. У результаті вийде повноцінна вечеря. А що найголовніше - для рецепту потрібна саме копчена риба, яка подарує галушкам цей неймовірний смак.
Інгредієнти:
- Риба копчена 400 г
- Сметана 80 гр
- Вершки 80 мл
- Сіль за смаком
- Перець чорний
- Кріп за смаком
Для маринаду:
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
- Білий винний уксус 40 мл
- Гірчиця 10 гр
- Оливкова олія 100 мл
- Сіль за смаком
- Перець чорний
Процес приготування:
Філе копченої риби наріжте шматочками і покладіть у чашу блендера. Додайте сметану, сіль, перець і збийте до однорідності. Вершки збийте та введіть у рибну масу і перемішайте. Кріп помийте, обсушіть, подрібніть, додайте в масу і знову перемішайте. Покладіть масу в холодильник на 10-15 хвилин.
Для маринаду з'єднайте оцет, гірчицю та олію. Посоліть, поперчіть та розмішайте. З рибної маси за допомогою двох чайних ложок сформуйте невеликі галушки. Викладіть їх на тарілку та полийте маринадом. Прикрасьте гілочками кропу.
Раніше ми писали про те, що не гірше, ніж у ресторані: елементарний рецепт смачної піци на сковорідці, пальчики оближе вся родина
Як повідомляв Знай.ua, шоколадний пиріг без яєць і молока, який можна їсти в піст: нагадує брауні та ідеально підійде до чаю.
Також портал Знай.ua писав, як приготувати освіжаючий лимонад з огірком і горілкою - ідеально для весни: відчуйте себе барменом