Дієтологи радять скорочувати споживання хліба, а в деяких випадках повністю відмовитися від нього, адже на полицях супермаркетів досить складно знайти корисний продукт. На щастя, є чудові альтернативи, які можна приготувати самостійно, а за смаком вони будуть навіть яскравішими за батон або чорний хліб. Одна з них – швидкий капустяний пиріг.
Капуста дуже доступна і проста в приготуванні, а роблять з неї багато різних страв, включаючи пироги.
Цей рецепт займе мало часу і не обійдеться дорого, але в результаті ви отримаєте здорову та ситну заміну хлібу.
Інгредієнти для капустяного пирога:
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
- 300 г капусти
 - 200 мл кефіру
 - 120 г борошна
 - яйце
 - 50 г твердого сиру
 - підлога чайної ложки розпушувача
 - сіль
 
Процес приготування, покроковий рецепт:
- Наріжте капусту, додайте до неї сіль і ретельно розімніть руками, щоб з'явився сік. В окремій мисці змішайте кефір, яйце та сіль, змішайте. Після цього додайте борошно і розпушувач і знову перемішайте.
 - Додайте натертий твердий сир і капусту, добре перемішайте. Перемістіть тісто у форму. Запікайте протягом 40-45 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
 
Раніше ми писали про те, що не гірше, ніж у ресторані: елементарний рецепт смачної піци на сковорідці, пальчики оближе вся родина
Як повідомляв Знай.ua, як приготувати яблучний пиріг на сковороді з шаленим ароматом: швидкий рецепт на всю родину
Також портал Знай.ua писав, як приготувати ідеальні сирники для Великого посту: простий рецепт, на який піде не більше 30 хвилин