Багато хто недооцінює булгур, хоча це відмінне джерело вуглеводів, рослинного білка та клітковини. У крупі також є великий вміст калію, магнію і різних вітамінів, що робить її дуже корисною при захворюваннях серця і судин, проблемах з нервовою системою.
Більше того, булгур спокійно можна їсти під час Великого посту, і іншікруп. Готувати як у солоному, так і в солодкому вигляді, тому це дуже універсальна страва, яка не потребує навичок та багато часу.
Інгредієнти для пісного булгуру з овочами:
- 250 г булгура;
- 30 г рослинної олії;
- 2 болгарських перця;
- 2 помідори;
- 1 цибулина;
- 2 столові ложки томатної пасти;
- сіль, перець, червона паприка до смаку.
Як приготувати:
Платити за повітря більше не доведеться: Рада готує новий закон
"ПриватБанк" почне знімати до 225 гривень щомісяця із клієнтів: кого торкнеться з 1 червня
Віктор Ющенко звинуватив Юлію Тимошенко у економічному занепаді України: "Вкрала 15 років"
Була відомою українською телеведучою, а тепер риє могили в ЄС: що сталося з Литвин-Комаровською
Потім додати булгур і добре перемішати. Прогріти та перемішувати ще 5 хвилин. Додати окроп, посолити, накрити кришкою і варити на невеликому вогні протягом 10-15 хвилин. Потім зняти з вогню та залишити настоятися ще 15 хвилин.
Нагадаємо, забудете , що зараз пост: котлети з грибами та пшоном затьмарять традиційні
Раніше ми писали про те, що ідеальний рецепт вівсянки, який сподобається вашим дітям: ви такого не готували