Зараз на просторах інтернету зовсім не важко знайти рецепти для правильного та здорового харчування, які прості та не вимагають багато часу на приготування. Це також стосується тих страв, які можна їсти під час посту. Одні з них – рулетики з маком.

Такі рулетики готуються максимально легко – всього за 30 хвилин, а у складі немає ні молока, ні яєць, ні цукру. Це ідеальний варіант для тих, хто постить і тих, хто стежить за фігурою. Але що найголовніше, це смачно, навіть без підсолоджувачів. Щоб додати смакові фарби, можна використати ванілін.

Рулетики з маком, фото sovkusom

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 4 скл.
  • Вода 1 стакан.
  • Розпушувач 10 г
  • Соняшникова олія 1 скл.
  • Мак за смаком
Як приготувати:

Просійте борошно та розпушувач. Додайте соняшникову олію і склянку окропу, замісіть тісто. При необхідності додайте ще трохи води.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще
Розділіть тісто на 4 частини, кожну розкотіть у пласт. Змастіть тісто перетертим маком, поверніть у рулетики та розріжте їх на частини.
Застеліть лист пергаментом і викладіть рулетики. Випікайте 30 хвилин в розігрітій до 180 °С духовці. Їх рекомендують подавати з варенням, шоколадною пастою. Але і без добавок вони чудово підходять для чаювання.