Практично кожна господиня прагне того, щоб гості вийшли з-за столу ситими і задоволеними, а потім ще й випрошували рецепти. Проте з роками вигадувати різні страви, десерти та закуски дедалі складніше.
Саме ця закуска здатна здивувати навіть найпримхливіших, оскільки виглядає досить ефектно і має приємний смак. Тим більше, рецепт млинців ще раз доводить, що буряк можна використовувати не тільки для приготування борщу і вінегрету.
Інгредієнти:
- Молоко – 120 мл
- Варений буряк - 120 г
- Борошно – 90 г
- Яйце – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Оливкова олія – 2 ст. л.
- Сіль - 1/3 ч. л.
Для начинки:
Популярні новини зараз
Показати ще
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- М'який сир – 200 г
- Сметана – 4 ст. л.
- Сіль – 1/4 год. л.
- Кріп та петрушка – по дві гілочки.
Як готувати:
- Спочатку підготуйте начинку: змішайте сир, сметану та дрібно порізану зелень, посоліть та поставте "наполягати".
- Тісто потрібно готувати так: Варені буряки пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері, вбийте яйце і добре розмішайте.
- Потім додайте до бурякової маси борошно, молоко, вдавіть часник, посоліть і приправте рослинною олією. Добре перемішайте.
- Поставте сковороду із антипригарним покриттям грітися на плиті на середньому вогні. Поки нагрівається сковорода, знову розмішайте тісто і почніть смажити круглі млинці.
- Готові млинці потрібно перемазати начинкою та згорнути в рулетики. Кожен із рулетиків наріжте довільними шматочками і викладете на блюдо.
Нагадаємо, рогалики без молока, кефіру та яєць: як приготувати пісний десерт з води та борошна.
Раніше ми писали, несподівані добавки до борщу, які зроблять його ще смачнішим: ви могли навіть не здогадуватися