Кожна господиня, яка вміє користуватися духовкою та любить пригощати рідних домашньою випічкою, хоч раз в житті, напевно, готувала класичний торт чи то пиріг Зебра.
Цей пиріг знайомий з дитинства, найцікавішим у його приготуванні є виливання у форму шарів білого та шоколадного тіста. Адже форми виходять дивовижні та цікаві. Справжня насолода не лише на смак, але й для очей.
Для початку потрібно замісити тісто для нашої домашньої випічки з наведених інгредієнтів.
- - 3 яйця
- - 250 г цукру
- - 300 г сметани
- - 10 г розпушувача
- - 350 г борошна
- - 2 ст л какао
Беремо зручний для замісу посуд, вбиваємо туди яйця та додаємо склянку цукру-піску. Збиваємо яйця з цукром до пишної піни. Додаємо сметану, розпушувач та борошно.
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Тісто ділимо на 2 частини. В одну додаємо какао.
Дно форми застилаємо пергаментом, стінки змазуємо маслом і по черзі викладаємо тісто ложкою. Ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.
Нагадаємо, ми писали, що рогалики без молока, кефіру та яєць: як приготувати пісний десерт з води та борошна.
Як повідомляв "Знай.ua" як приготувати каву з апельсиновим смаком: цікавий рецепт ароматного напою.
Також "Знай.ua" інформував, чому потрібно додати насіння льону до свого раціону: стільки користі ніщо не дасть.