З 13 березня 2023 року розпочався третій тиждень Великого посту, який завжди йде перед світлим святом Великодня.
І хоча суть будь-якого посту не так у помірності від їжі, як у духовній помірності, про багато хто ретельно становлять своє меню, щоб очиститися повністю, не тільки думками. Саме для таких наших читачів дуже доречними будуть ці сирники. Варто зазначити, що вони сподобаються і тим, хто хоче якось урізноманітнити сніданки чи вечері, адже час приготування зовсім невеликий.
Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Порцій: 2
Інгредієнти:
500 г сиру
2 яйця
6 ст. пшеничного борошна
2 ст.л. сахара
5 ст. соняшникової олії
Приготування:
1. У каструлюку розминаємо весь сир виделкою. Розбиваємо в нього яйця, всипаємо цукор і ретельно перемішуємо.
2. Далі всипаємо в сир 5 ст. муки і дуже ретельно перемішуємо.
3. Розігріваємо сковороду з олією на середньому вогні. На тарілку насипаємо трохи борошна. Ліпимо кілька великих кульок і кладемо їх у тарілку. По черзі обгортаємо сирники в борошні, робимо з них коржики і кладемо на сковороду.
4. Обсмажуємо сирники приблизно 1-2 хвилини до появи золотистої скоринки з обох боків.
Нагадаємо, як приготувати каву з апельсиновим смаком: цікавий рецепт ароматного напою.
Раніше ми повідомляли, навіщо класти чорний хліб у каструлю з готовим рисом: дізнавшись, ви робитимете так завжди.
Також не зайвою буде випічка до посту: соковитий штрудель, пальчики оближеш як приготувати.