Існує кулінарна хитрість, завдяки якій омлет завжди виходитиме пишним і повітряним. Адже, мабуть, кожен з нас стикався з ситуацією, коли омлет виходив плоским та опадав майже одразу після приготування.

На щастя, спосіб виправити ситуацію існує і він дуже простий! Секрет полягає в одному інгредієнті, який є на кожній кухні. У яєчно-молочну суміш потрібно додати соду. У результаті лише дрібка продукту забезпечить пишність страви.

Як пояснюють кулінари, цей інгредієнт підходить і для приготування омлету з додаванням борошна. Проте тут дуже важливо не сипати надто багато борошна, інакше маса може не піднятися.

Пишний омлет, фото prostorecepty

Після того, як ви додали соду суміш потрібно ретельно перемішати та поставити на помірний вогонь. У результат омлет вийде пишним, з пористою структурою, не осяде, коли трохи охолоне.

Популярні новини зараз

Столицю рф можуть перенести до Сибіру: подалі від українських дронів

Українці вліпили "ляпаса" Ігорю Кондратюку, який вирішив наїхати на Буданова: "Єб*ть ви поплавлений"

Варус, Сільпо, АТБ вразили ціною борщового набору: "Не такі дорогі ті черешні по 1200 грн"

Ексучасниця Віагри Надія Мейхер сховалася у Німеччині, а її чоловік заробляє криваві гроші у Росії

Показати ще

Крім того, у суміш можна додатково додати приправи до смаку, наприклад, перець, паприку, трав’яні суміші. Також врахуйте, що молоко краще використовувати якнайжирніше, тоді омлет точно буде повітряним.

Пишний омлет, скріншот: YouTube

Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму

Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі