Сирники можна їсти у будь-який час, але у багатьох людей вони асоціюються саме зі сніданком, а для деяких навіть є запорукою успішного дня.
Однак не у кожної господині така страва виходить пишною і з ідеальною ніжною структурою, хоча тут немає жодних секретів. Головне підібрати відповідні продукти, пропорції та знати технологію приготування.
Інгредієнти для пишних сирників:
- Сир сухий жирністю 5% або 9% - 500 г
- Банан – 1 шт.
- Борошно - 2 ст. ложки
- Цукор – 1 ст. ложка
Як приготувати:
Популярні новини зараз
Показати ще
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
- Відіжміть сир, якщо потрібно. Складіть його в марлю і трохи стисніть, щоб зайва волога пішла. Можна залишити над мискою в друшляку, щоб рідина могла стекти. Потім сир потрібно перебити у блендері разом із бананом до однорідної маси.
- Додайте в сир цукор та борошно, ретельно вимішайте.
Якщо тісто дуже рідке і сирники не ліпляться, додайте ще трохи борошна і добре вимісіть тісто. Поверхню присипте борошном і починайте формувати руками сирники. Вони мають добре тримати форму. - Поставте сковороду на вогонь, додайте трохи олії та вершкового масла, дайте йому нагрітися. Потім викладайте сирники та смажте до рум'яної скоринки 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Можна накрити сковороду кришкою, щоб сирники добре пропеклися всередині. Готові сирники викладайте спочатку на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.
Раніше ми писали, салат з буряком, яблуками та горіхами: як за кілька хвилин приготувати вітамінну страву на всю родину