Котлети дуже ситні та універсальні, підходять до будь-якого гарніру. Господині роками не змінюють звичні рецепти, але настав час спробувати щось новеньке і додати до страви картоплю.
Кухарі рекомендують обирати жирніше м'ясо або додати трохи сала, а також контролювати кількість спецій та солі. Сира картопля здатна урізноманітнити смак котлет, а варена - утримати їх форму і зробити фарш менш рідким.
І не бійтеся поєднувати картоплю з хлібом – так теж можна. Спочатку до фаршу треба додати трохи білого хліба, попередньо вимоченого в молоці, а потім - дрібнонатерту картоплю.
Простий рецепт котлет з картоплею на сковороді
Інгредієнти:
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень
До 20 години на добу без електрики: у Раді дали тривожний прогноз щодо відключень світла
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
Скасування табелів у школах: як тепер оцінюють знання школярів
- 500 гр свинячого фаршу;
- 2 картоплі;
- 1 яйце;
- головка цибулі;
- зубчик чеснока;
- борошно/панірувальні сухарі;
- сіль і перець.
Процес приготування:
- Спочатку потрібно добре подрібнити цибулю, натерти на середній тертці картоплю і викласти у фарш, вбити яйце, посолити, поперчити, додати роздавлений часник. Все добре перемішати та вибити фарш.
- Надати фаршу форму котлет і обваляти в паніровці чи борошні. Обсмажувати на сковороді на повільному вогні під кришкою з двох боків до готовності котлет та золотистої скоринки.
Раніше ми писали про те, що цієї помилки допускаються майже всі: як правильно смажити заморожені котлети
Як повідомляв Знай.ua, такою гречкою не захочеться ні з ким ділитися: простий рецепт приготування крупи "по-купецьки"
Також портал Знай.ua писав, скільки можна робити десерти - готуйте нормальну їжу: рецепт ароматної свинини в духовці стане у нагоді всім