Мармелад з цибулі дуже проста і смачна страва. Рецепт його приготування опублікував телеграм-портал "Домашня консервація".

Дану страву рекомендують подавати до м'яса, риби та салату та сиру і навіть просто намазати на підсмажений хліб. Для нього радять використовувати червону, білу, але обов'язково солодку, салатну цибулю. Це зробить цей делікатес чудовим.

Мармелад із цибулі. Фото: Eda.ru

складові

  • Цибуля червона 2 шт;
  • Цукор світло-коричневий 3 ст.
  • Бальзамічний оцет 3 ст.
  • Вино червоне сухе столове 0,75;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чили (пластівці) щіпка;
  • Оливкова олія 2 ст.л.

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

Приготування

  1. Дуже тонко нарізати очищену цибулю.
  2. Розігріти в глибокій сковороді або каструлі оливкову олію на повільному вогні, потім додати туди цибулю.
  3. Посолити, додати цукор і залишити нудитися на 30 хвилин.
  4. Включити середній вогонь та перемішати.
    Додати|добавляти| червоне вино і бальзамічний оцет, готувати ще 15 хвилин|мінути|, або поки не википить рідина.
  5. Посолити, поперчити, дати охолонути і викласти у блюдо чи банку, у якій можна зберігати мармелад із цибулі протягом тижня.

Нагадаємо, щоб оладки не вбирали олію зі сковорідки: проста кулінарна хитрість, яка врятує блюдо.

Раніше ми повідомляли чому майже всі смажать яйця неправильно: три найпоширеніші помилки, які псують страву. Досвідчені кухарі назвали три найпоширеніші помилки при приготуванні яєчні.

Також стало відомо, чому млинці рвуться під час приготування: помилок, яких слід уникати.