Оселедець - це дуже популярна закуска, яка є на столі майже у кожні родині. Це не лише смачно, а й корисно. Маринують і солять рибу всі по-своєму, але мало хто ризикує її поєднувати з чимось солодким, в даному рецепті - з медом, і дарма.
Завдяки меду філе риби виходить неймовірно ніжним та смачним, при цьому маринад готується дуже просто. Це набагато краще, ніж купувати вже готовий оселедець у супермаркетах, адже тоді у вас є впевненість у якості продуктів.
Інгредієнти:
- 1 оселедець
- 1 цибулина
- 3 горошинки запашного перцю
- 1 ст. л. меду
- 1 год. л. солі
Як приготувати оселедець з медом?
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
- Відрізаємо голову оселедця. Видаляємо нижні плавці і всі начинки. Добре її промиваємо. Обробляємо рибку на філе. Виймаємо всі кісточки. Розрізаємо філе на шматочки завтовшки до 3 см.
- Очищаємо цибулю. Нарізаємо його півкільцями. Добре мнемо овоч руками. Додаємо сіль та рідкий мед, попередньо розтоплений на водяній бані. Добре все перемішуємо.
- На дно ємності викладаємо цибулю, а зверху поміщаємо шматочки оселедця. Чергуємо шари, доки не закінчаться підготовлені інгредієнти.
- Додаємо запашний перець. Накриваємо ємність з рибою та цибулею кришкою. Забираємо у холодильник на 2 години.
Раніше ми писали про те, що борщ більше ніколи не буде блідим: 2 простих секрети для ідеального рубінового кольору
Як повідомляв Знай.ua, секрети приготування ідеального рибного бульйону за 20 хвилин