Ви багато втратили, якщо не готували біляші своїми руками, адже тоді є однозначна впевненість у якості продуктів, вся родина задоволена, але при цьому багато часу на приготування не потрібно. А за цим рецептом зробити такий смаколик ще простіше.

На ліниві біляші підійде консистенція, схожа на тісто для оладок, а контролювати все можна самостійно за допомогою борошна.

Процес готування біляшів, фото mirhitrostey

Інгредієнти:

  • 2 шт. кефіру
  • 0,5 ч. л. соди
  • 0,5 год. л. цукру
  • 2 скл. пшеничного борошна
  • 1 ч. л. солі
  • чорний мелений перець за смаком
  • 1 цибулина
  • 3 зуб. часнику
  • соняшникова олія за смаком

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще
  1. Злегка підігріваємо кефір. Додаємо до нього соду. Ретельно розмішуємо. Всипаємо цукор та 0,5 ч. л. солі. Знову все перемішуємо. Отриманій суміші даємо постояти протягом 2 хвилин.
  2. Всипаємо пшеничне борошно. Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної (у міру густої) маси.
  3. Очищаємо цибулю. Дрібно її нарізаємо. Очищаємо часник. Пропускаємо через прес. Додаємо овочі, 0,5 ч. л. солі та чорний мелений перець до фаршу. Добре все перемішуємо.
  4. Всипаємо фарш у тісто. Ретельно перемішуємо, використовуючи ложку.
  5. Розігріваємо сковороду із олією. Викладаємо на неї приблизно по 2 ст. л. отриманої маси товщиною не більше 1 см. Обсмажуємо ліниві біляші на середньому вогні з двох сторін до золотистості.

Нагадаємо, рецепт морквяного пирога, який попросять подруги і навіть свекруха

Раніше ми писали про те, як приготувати смачні котлети з крабових паличок

Як повідомляв Знай.ua, ніжний вершковий десерт з нотками рому: дуже швидкий рецепт