Відомий український кулінар та ресторатор Євген Клопотенко показав рецепт ідеальних драників. Він трохи модернізував рецепт і зробив уже давно знайому страву ще смачнішою.

Рецептом драників по-новому Євген Клопотенко поділився на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 690 тисяч людей.

Євген Клопотенко зізнався, що дуже любить драніки, але йому довго хотілося додати до них щось нове і трохи поекспериментувати. Саме тому він вирішив додати до класичного рецепту ще й сир.

Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Є лише один спосіб покращити ідеальне і не порушити закони Господні. Додати сир. Так от, я взяв драники і вкрив їх тонким сирним шаром. І це зробило баам у роті. Так що це чесний рекомендейшн", – зазначив він.

Рецепт дерунов ви Евгения Клопотенка

Популярні новини зараз

Травневий сюрприз: зима вирішила повернутися в Україну, прогноз погоди на кінець весни та літо

Вік не захистить: ТЦК шукають спеціалістів серед пенсіонерів - кого заберуть в першу чергу

Соціальні виплати повністю перекроять: держава платитиме більше, але не всім

Їх звільнять із ЗСУ: хто зможе піти відпочивати вже цього року

Показати ще

Інгредієнти:

- картопля 3 шт
- цибуля 1 шт
- яйце 1 шт
- мука 2 ст. л
- сіль та перець за смаком
- секрет

Деруни віж Євгена Клопотенка, скріншот

Спосіб приготування:
Для початку картоплю та цибулю потрібно натерти на тертці. Якщо багато рідини, то її потрібно злити. Щоб спростити собі роботу, можна скористатися блендером.
До картоплі потрібно додати яйце, борошно та сіль із перцем. Все це добре перемішуємо і можна смажити. Добре розігрійте сковороду та обсмажте з обох боків. Після кожного деруну потрібно вкрити тонким слайсом сиру. Смачного!

Деруни віж Євгена Клопотенка, скріншот

Нагадаємо про незвичайний спосіб приготування омлету в чашці: простий та ситний сніданок за 5 хвилин.

Раніше ми повідомляли про ароматну "шарлотку" у чашці: як легко приготувати яблучний чай зі смаком пирога – ідеально, щоб зігрітися.