Відомий український кулінар та ресторатор Євген Клопотенко показав рецепт ідеальних драників. Він трохи модернізував рецепт і зробив уже давно знайому страву ще смачнішою.

Рецептом драників по-новому Євген Клопотенко поділився на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 690 тисяч людей.

Євген Клопотенко зізнався, що дуже любить драніки, але йому довго хотілося додати до них щось нове і трохи поекспериментувати. Саме тому він вирішив додати до класичного рецепту ще й сир.

Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Є лише один спосіб покращити ідеальне і не порушити закони Господні. Додати сир. Так от, я взяв драники і вкрив їх тонким сирним шаром. І це зробило баам у роті. Так що це чесний рекомендейшн", – зазначив він.

Рецепт дерунов ви Евгения Клопотенка

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

Інгредієнти:

- картопля 3 шт
- цибуля 1 шт
- яйце 1 шт
- мука 2 ст. л
- сіль та перець за смаком
- секрет

Деруни віж Євгена Клопотенка, скріншот

Спосіб приготування:
Для початку картоплю та цибулю потрібно натерти на тертці. Якщо багато рідини, то її потрібно злити. Щоб спростити собі роботу, можна скористатися блендером.
До картоплі потрібно додати яйце, борошно та сіль із перцем. Все це добре перемішуємо і можна смажити. Добре розігрійте сковороду та обсмажте з обох боків. Після кожного деруну потрібно вкрити тонким слайсом сиру. Смачного!

Деруни віж Євгена Клопотенка, скріншот

Нагадаємо про незвичайний спосіб приготування омлету в чашці: простий та ситний сніданок за 5 хвилин.

Раніше ми повідомляли про ароматну "шарлотку" у чашці: як легко приготувати яблучний чай зі смаком пирога – ідеально, щоб зігрітися.