Розчинну каву не так часто п'ють, тому що вважають другосортним продуктом, але якщо приготувати її за правильною технологією, багатьом вона припаде до смаку, адже гіркота і кислота не відчуватимуться.

Люди віддають перевагу натуральній каві, тому що в розчинній є яскраво виражена кислинка, яка псує все враження від напою. Її легко можна нейтралізувати, якщо додати в суху суміш невелику кількість солі перед приготуванням.

Кава, фото gemini

Щоб надати каві приємного аромату, додайте корицю. Це надзвичайно унікальна спеція. Усього щіпка зробить напій пряним, а смак особливим. Можливо, саме після цього ви полюбите розчинну каву. А ось пінка тільки зіпсує все і зробить її гіркою, тому не намагайтеся її збити.

Також не варто дотримуватися інструкцій із заварювання напою на упаковці, оскільки пропорції дуже індивідуальні.

Популярні новини зараз

Гряде найхолодніша зима за останні роки: синоптики б'ють на сполох

Українським водіям готують нові штрафи з 1 листопада: за що каратимуть

ТЦК затримали й не випускають: план дій від юристів

Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України

Показати ще

Найстандартніше, що потрібно зробити - це спочатку перемішати каву з невеликою кількістю води, а потім уже ввести залишок, охолоджений до 90 градусів. Напій вийде смачніше, а якщо під рукою не буде натуральної кави, розчинною давитися не доведеться.

Кава. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, як і де правильно зберігати лимони: декілька хитрощів, які продовжать термін придатності

Як повідомляв Знай.ua, ви пошкодуєте, що не дізналися про це раніше: навіщо господині смажать на сковороді господарське мило

Також портал Знай.ua писав, що навантажують не тільки шлунок, а й серце: дієтологи назвали продукти, якими краще не зловживати