Розчинну каву не так часто п'ють, тому що вважають другосортним продуктом, але якщо приготувати її за правильною технологією, багатьом вона припаде до смаку, адже гіркота і кислота не відчуватимуться.
Люди віддають перевагу натуральній каві, тому що в розчинній є яскраво виражена кислинка, яка псує все враження від напою. Її легко можна нейтралізувати, якщо додати в суху суміш невелику кількість солі перед приготуванням.
Щоб надати каві приємного аромату, додайте корицю. Це надзвичайно унікальна спеція. Усього щіпка зробить напій пряним, а смак особливим. Можливо, саме після цього ви полюбите розчинну каву. А ось пінка тільки зіпсує все і зробить її гіркою, тому не намагайтеся її збити.
Також не варто дотримуватися інструкцій із заварювання напою на упаковці, оскільки пропорції дуже індивідуальні.
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Найстандартніше, що потрібно зробити - це спочатку перемішати каву з невеликою кількістю води, а потім уже ввести залишок, охолоджений до 90 градусів. Напій вийде смачніше, а якщо під рукою не буде натуральної кави, розчинною давитися не доведеться.
Раніше ми писали про те, як і де правильно зберігати лимони: декілька хитрощів, які продовжать термін придатності
Як повідомляв Знай.ua, ви пошкодуєте, що не дізналися про це раніше: навіщо господині смажать на сковороді господарське мило
Також портал Знай.ua писав, що навантажують не тільки шлунок, а й серце: дієтологи назвали продукти, якими краще не зловживати