Багато господинь традиційно готують на зиму консервацію, якою можна ласувати протягом усього року. Але якщо вам набридли закатані огірки або помідори, можна урізноманітнити соління та приготувати червону капусту з буряком.
Деякі називають червону капусту "пелюстками", оскільки червоно-білий колір та форма нагадують троянди. Перевага цього рецепту в тому, що всі процеси виконати дуже легко, а часу при цьому піде мало. Більш того, за своїми корисними властивостями вона не поступається квашеній капусті.
Інгредієнти:
- капуста – 1 качан;
- морква свіжа – 2 шт.;
- буряк свіжий - 2 шт.;
- часник – 1 головка;
- червоний перець (мелений) – 1 ч. л.;
- соль – 2 ст. л.;
- сахар – 1 ст. л.;
- 1/2 склянки оцту;
- 1/2 склянки олії;
- 1 літр води;
- чорний перець горошком – за смаком.
Як приготувати червону капусту:
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Капусту потрібно нашаткувати, а буряк і моркву натерти на тертці, краще для приготування овочів корейською.
Часник можна подрібнити, але краще нарізати тонкими пластинами. Далі змішуємо всі інгредієнти та розкладаємо по банкам. Розчиняємо у воді сіль, цукор і доведемо до кипіння. Тепер додаємо олію, оцет, кип'ятимо 1-2 хвилини і заливаємо овочі маринадом, після чого закатуємо банки. Зберігати червону капусту краще у темному та прохолодному місці.
Раніше ми писали про те, що бісквіт вийде ідеальним, якщо не додавати в нього яйця: простий рецепт, який ніхто не очікував побачити
Як повідомляв Знай.ua, порадуйте другу половинку на 14 лютого: прості та повітряні булочки з шоколадом - чудовий рецепт афродизіаку
Також портал Знай.ua писав, торт із кукурудзяних паличок зі згущеним молоком нашвидкуруч за 20 хвилин: ідеальна заміна вафельному