Повітряні булочки з шоколадом є швидким і простим способом зробити найсмачніший делікатес.

Повітряна булочка з шоколадом – одна з класичних страв французької кухні поряд з круасанами.

Перевага приготування цієї насолоди в тому, що вона не вимагає великих витрат, а готувати її вкрай просто та смачно. Буквально за чотири кроки у вас буде неймовірно смачна та приємна випічка.

Булочки. Фото: Їмо вдома

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку

Показати ще
  • Борошно-550 г;
  • Сухі дріжджі-8 г;
  • Яйця-2 шт.;
  • Молоко-250 мл;
  • Вершкове масло-80 г;
  • Сіль-4 г;
  • Цукор-120 г;
  • Ванільний цукор-1 ч.л.;
  • Кунжут за бажанням;
  • Шоколад в начинку;

Алгоритм приготування.

  1. У тепле молоко додати|добавляти| 1 ст.л. цукру та дріжджі. Перемішати та прибрати в тепло. В опару додати яйця, вершкове масло|мастило|, цукор, сіль|соль|, ванільний цукор, перемішати.
  2. Додати|добавляти| муку|борошно|, замісити тісто і прибрати в тепло на півтори години. Розтягнути його та нарізати на 15 шматочків. Кожен розплющити, на середину покласти шоколад і сформувати булочку.
  3. Змастити яйцем. За бажанням можна присипати насінням кунжуту.
  4. Випікати в розігрітій до 170 -180 ° С в духовці 20 хвилин.

Булочки. Фото: Кукухня

Нагадаємо, щоб не розвалилися та вийшли смачними: як приготувати ідеальні рибні котлети. Досвідчені кухарі поділилися хитрощами, завдяки яким рибні котлети вийдуть ідеальними.

Раніше ми повідомляли, чим можна замінити м'ясо: найкращі продукти, що містять багато корисного білка.

Також не зайвими будуть плюшки, на які точно прилетить Карлсон балуватися: рецепт смачної та простої випічки з дитинства.