Всі ми любимо солодке, а особливо його смак стає незабутнім, коли воно приготовлене своїми руками.
Всі вже давно звикли до домашніх кексиків або тортиків, тому хочеться приготувати щось новенького. Саме тому пропонуємо вам приготувати шоколадний плавлений сир, який ви з легкістю зможете намазати на хрумкий тост і насолодитися смачним чаєм. Рецептом цієї незвичайної страви поділилися у Телеграм-каналі "Солодкий стіл".
Інгредієнти:
сир – 360 гр.;
молоко - 70 мл.;
вершкове масло – 50 гр.;
цукор - 100 гр.;
какао-порошок – 2 ст. з гіркою (26 гр.);
сода – половина ч.л. (3 гр.);
сіль – щіпка.
Воювати мають усі: у ТЦК планують посилити мобілізацію
Гороскоп на сьогодні, 16 квітня: кому середа не пробачить необачності
Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку
Пенсіонерам виплатять додаткові гроші від держави: які умови та сума
Спосіб приготування:
Для початку змішуємо сир, молоко, соду, какао, цукор, сіль, вершкове масло. Все це потрібно перебити блендером до однорідності.
Після цього в каструлю наливаємо воду та доводимо до кипіння. Зверху встановлюємо ємність із сирною масою. Готуємо на водяній бані, постійно помішуємо. Коли сир почне плавитися, маса спочатку стане рідкою, але потім густітиме.
Якщо ваша сирна маса погано плавиться, можна додати трохи соди. Знімаємо масу через 15 хвилин і охолоджуємо. Смачного!
Нагадаємо, що Рошен чи БКК? Найкраще приготувати самому: рецепт Київського торта, який сподобається всім українцям.
Раніше ми повідомляли, як легко приготувати "цукрове" сало: ніжне настільки, що тане в роті.
Також не зайвою буде смакунька, якою можна побалувати домашніх – солянка на ковбасках та філе.